ODRASLA JE U SIROMAŠTVU, A DANAS SE KUPA U LUKSUZU: Znate li ko je srpska pjevačica sa slike?

reko trnja do zvijezda.

Pjevačica Seka Aleksić odgovorila je na novi Instagram trend, te je od svojih pratilaca zatražila da izraze želju koje fotografije iz njenog života bi voljeli da vide. Tako je Seka gotovo cijeli svoj život prikazala pomoću fotografija, a među njima su se našle one od najranijeg djetinjstva, pa sve do današnjih dana.

Seka nije nikada krila da je od najranijeg detinjstva živela u siromaštvu, a jednom prilikom je u emisiji ispričala da je od prvog honorara kupila majci zamrzivač.

– Vrlo mlada sam počela da nastupam kako bih pomogla majci da se izvučemo iz teškog života u koji smo zapali zbog rata. Ona i brat su išli na svaki moj nastup, a imala sam sreću da sam uvijek imala muzičare koji su o meni brinuli kao o najrođenijoj. Bilo je tada, kao i danas, pijanih gostiju i nasrtljivih, ali moji najbliži su bili uz mene i čuvali me – pričala je tada Seka i dodala da je bilo situacija kada je ostajala bez dinara.

Pjevačica je ovako pokazala da se snovi ostvaruju i da nas zapravo nekoliko koraka dijele od ostvarenja sna, za šta je potrebno samo izaći iz zone komfora.