“OKO NOVE GODINE ĆE DA SE ZAKUHA U RIJALITIJU” Dejan Dragojević o ulasku u “Elitu” – Dugujem produkciji…

Otvoreno pričali o svemu!

Pobjednik pete sezone rijalitija “Zadruga” Dejan Dragojević otkrio je da će ući u “Elitu”, ali samo na nekoliko nedelja.

Otkrio je i da neće uzimati novac za svoj ulazak, jer želi da pomogne produkciji, kao što su mu svojevremeno učinili.

– Uključio bih se u rijaliti iz poštovanja prema televiziji, ali samo na dvije-tri nedelje. Ne bih tražio novac za ulazak, jer bih ušao samo iz poštovanja prema njima. Ne bih ništa tražio, samo bih ušao da pomognem koliko mogu jer mi je taj rijaliti šou pomogao i to mnogo. Produkciji dugujem veliko hvala – rekao je on.

Dragojević je istakao da se, prema njegovim riječima, niko nije izdvojio od novih učesnika rijalitija, ali misli da će se sve zahuktati oko Nove godine.

– Meni niko nije zanimljiv, nema priča bez starih učesnika rijalitija. Nema niti jednog projekta bez starog rijaliti takmičara koji bi mogao opstati jer ovi novi još ništa nisu pokazali. Mesec dana pred kamerama je sasvim dovoljno da neko pokaže kakav je, ali mislim da će oko Nove godine biti malo čvršći – rekao je Dejan.

Podsjetimo, Dejan se nedavno oglasio i prokomentarisao vijest da njegova bivša djevojka Aleksandra Nikolić čeka djevojčicu sa Filipom Carom .

– Nemam komentar ni na šta. Stvarno me ne zanimaju te stvari. Komentarisao sam to prije mjesec dana. Ne zanima me ta tema, ne interesuje me da ih ponovo komentarišem – rekao je Dejan.