‘ON JE MATORI DEGENERIK, NIJE VASPITAO SINA’ Nakon što je Moka JAVNO prozvao Necu nakon skandala sa Zvezdanom, HITNO SE OGLASIO Lazićev otac, BIJESAN KAO RIS NA SLAVNIĆA!

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Sinoć se tokom emisije “Nominacije” desio skandal. Naime, Nenad Lazić Neca ustao je da iznese svoju nominaciju, te je tom prilikom za Zvezdana Slavnića i Aleks Nikolić izrekao da mu nije inspirativno da priča o odronima kao što su njih dvoje, te je Slavnić pobjesnio i zaletio se na njega, ali ga je obezbjeđenje opkolilo i time spriječilo eksaliranje ovog sukoba.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Danas se za portal pijk.rs oglasila Necina i Pecina majka, Julijana, koja je bila vidno bijesna zbog cjelokupne situacije.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN; INSTAGRAM.COM/IAMNECAA; PIXABAY.COM

Tokom današnjeg uključenja u emisiji “Premijera Vikend – Specijal”, Moka Slavnić potkačio je Necu, rekavši da je on degenerik, te su kontaktirali njihovog oca, Zorana, koji je bio bijesan kao ris, te kako se nerijetko oglašava, izrazio je želju da se ovoga puta oglasi za Pink.rs ovim povodom, pa je žestoko potkačio Moku.

Gledam Moku Slavnića koji viče da je moje dete degenerik, zar ne smatra da je njegovo dete degenerik? On je degenerik ovako mator, kada kaže da je sin fajter. Vi znate kada je Neca imao traumu sa Borom, nije hteo da se oglasi, niti sam mu se javio za Novu godinu, za neku greškicu gde se on igrao sa Borom. Ko je taj Zvezdan? Ne razumem. Ne znam kako bih se ponašao da on najuri na mene. Ja sam smederevski mangup, on je beogradski. Ne razumem što ga se plaše. Zar bi njemu bilo lepo da je njegova ćerka Anđela i da joj se ovo dešava. Njegov sin je degenerik jer je bio u zatvoru, moje nije. Drago mi je što je bio velikan, ali nije dete vaspitao, ovako se dete ne vaspitava. Ja u životu ovo nisam video – rekao je Zoran za Pink.rs.

FOTO: INSTAGRAM.COM/IAMNECAA