ON JE POBJEDNIK ŽIVOTA NA VAGI, SMRŠAO NEVJEROVATNIH 68 KILA: EVO KAKO

ovi pobjednik ‘Života na vagi’ bogatiji je za 170 tisuća kuna (oko 22 hiljade eura) dok je Zdravka, kao najbolja nefinalistica, bogatija za 50 tisuća kuna!

U studiju zagrebačkog Jadran filma, ovaj put bez publike zbog novih epidemioloških mjera, večeras je, uz voditeljicu Marijanu Batinić i Sanju Žuljević u backstageu te trenere Maju Ćustić i Edu Mehmedovića – proglašen pobjednik pete sezone showa ‘Život na vagi’, 26-godišnji Matej Petrović!

Matej iz Đurđenovca osvojio je bogatu novčanu nagradu od 170 tisuća kuna izgubivši 67,9 kilograma!

U ‘Život na vagi’ Matej je ušao sa 152 kilograma, a sada je otkrio kako više neće raditi u Njemačkoj, nego se vraća u Hrvatsku, gdje će pokušati pokrenuti svoj posao. „Jedna od opcija je i da se vratim u rukomet i imam već par ponuda“, otkrio je. „Ako nema zdravlja i zapustimo se, život nema smisla“, zaključio je. Matej je ukupno skinuo 67,9 kilograma i sada ima 84,1 kilogram. „Bez obzira na rezultat, ti si od prvog dana pokazivao karakteristike šampiona i neka te to i dalje gradi kroz život“, rekao mu je trener Edo. Simpatični bivši rukometaš izgubio je 44,7 % svoje tjelesne mase.

(RTL, foto: RTL.hr)