“ONA JE LAKA ROBA, CAR ĆE DA JE ŠUTNE ČIM

Digla se ogromna prašina oko zbližavanja Aleksandre Nikolić sa bivšim dečkom Filipom Carom u Bijeloj kući, kao i javnog razlaza Dejana Dragojevića sa njom.

Cijelo imanje bruji o ovoj temi, a svi čekaju da vide naredne korake aktera ove priče. Sada se povodom ove goruće teme u Zadruzi 6 oglasila pjevačica Maja Nikolić, koja nije poštedela Aleksandra i Cara, dok je sa druge strane podržala Dejanovu odluku.

Naime, pjevačica ističe da je Aleks pokazala svoje pravo lice, kao i da ne može da pobjegne od svoje prirode, a ne krije da joj je žao Dragojevića u cijeloj priči.

– U šoku sam! Velika šteta i Alex me je stvarno, stvarno razočarao! Niti je igračica, niti ume da igra rijaliti, a nije ni svjesna da će je car šutnuti čim spava sa njim! Izdala je Dejanu, a ona se pravi naivna. Uvijek sam govorio da je Aleks glupa i sada je to dokazala! Pokazala je svoju pravu prirodu i ne može se promijeniti. Međutim, sve priče o Bujanovcu su istinite. Ovo je pravo lice Alex! U isto vrijeme znam pouzdano šta su joj rekli i nastavila je sama. To je njena priroda, jače je od nje. Vuk mjenja krzno, ali ćud nikada! Da je normalna, nikada ne bi razgovarala s carem, niti bi sjedila pored njega, a kamoli mu dozvolila da joj dodirne koljeno i da je miluje. Tako sramota i sramota! Svi znamo šta je car rekao o njoj i koliko ju je vrijeđao i ponižavao a ona mu sve ovo opet dozvoljava?! To vam govori sve o njoj i njenom karakteru. Laka roba! – rekla je Maja.