‘ONA JE ZLA BABA, A MILJAN NAJVEĆE SMEĆE IKADA’ Nakon Ivanovih suza i izvinjenja zadrugara, hitno se oglasila Jelena Ilić! Bez milosti dala sud o novonastaloj situaciji, a zbog riječi o Mariji Kulić GORJEĆE SVE!

‘ONA JE ZLA BABA, A MILJAN NAJVEĆE SMEĆE IKADA’ Nakon Ivanovih suza i izvinjenja zadrugara, hitno se oglasila Jelena Ilić! Bez milosti dala sud o novonastaloj situaciji, a zbog riječi o Mariji Kulić GORJEĆE SVE!

Danas je Ivan Marinković proslavio slavu u “Dubiozi”, a tom prilikom se rasplakao kada je čitao čestitku svoje djevojke, Jelene Ilić, koja nije bila nimalo oduševljena njegovim ponašanjem.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Ona je bila nezadovoljna time što je on ponovo konzumirao piće, iako je vodio pretešku borbu protiv zavisnosti od istog, o čemu je i pričao u “Zadruzi”, a pri kojoj mu se našla njegova djevojka, koja ga je bodrila sve vrijeme.

Naime, Zvezdan Slavnić i Mikica Bojanić su joj odmah uputili izvinjenje, te smo stupili u kontakt sa Jelenom, koja je za Pink.rs otkrila da Ivan i dalje nije shvatio poentu njene poruke, a nije štedjela komentare kada je riječ o zadrugarima na koje je mislila u samoj čestitki.

FOTO: PINK.RS

Ne mogu da verujem, kao da sam pisala heroglifima. I dalje ne razume poentu i poruku…Svi smo videli ko ga je nudio pivom, Mikica, porodični čovek koji drpa mlade devojke za zadnjicu. Zlorka, zla baba, koja je zlo nad zlom, brani glavne aktere u rijalitiju, a sa strane pljuje sve redom, jednom prilikom je rekla za mene da sam bila u vezi sa nekim dedom, njemu iza leđa! Ja to zlo od babe u životu nisam upoznala i ne znam čemu potreba da izmišlja o meni, nisam uopšte u rijalitiju. Miljan Vračević, najveće smeće u rijalitiju ikada, koji mu je sinoć pretio da će ga staviti u invalidska kolica, da će ga napolju tući preda mnom. I čovek se na kraju usudi da mu dodje na slavu. I Ivan ga prihvati. Verujte da sam šokirana. To je onaj koji se moli na doku, pa dođe i psuje pokojnike i devojkama govori da ih roditelji podvode, kritikuje roditelje, a ima nekoliko dece sa nekoliko različitih žena, a u slobodno vreme juri za starletama. Pre svega porodičan čovek! – rekla je Jelena, te je dodala:

Marija Kulić je prva poklonila Ivanu “beza,lk.oholno pivo”. Sta će čoveku koji je bio zavisnik bilo kakvo piće? Kakav je to poklon ukoliko mu želiš dobro??? To je plejada zlih i pokvarenih ljudi. Tu je mala Milica koja bi ga zajahala iz dosade, on ih tu savetuje. Koga savetuješ, to ni roditelji nisu uspeli! U kratkim crtama, nadam se da će shvatiti pouku – zaključila je Jelena za Pink.rs.

FOTO: PINK.RS/N. ŽUGIĆ