“ONI BI SRUŠILI ZADRUGU!” Taki Marinković PODRŽAO ODNOS Maje i Zvezdana: “NEMAM PARE…”

Učesnici “Zadruge 6”, Maja Marinković i Zvezdan Slavnić u posljednjih nekoliko dana sve više vremena provode zajedno, što je, kako javnosti, tako i ukućanima postalo i više nego zanimljivo.

Pored javne preljube sa Anđelom Đuričić, a onda i ulaska Ane Ćurčić, Slavnićeve supruge, ovaj zadrugar ne časi časa, te je pokazao svoje zavodničke sposobnosti i prema ostalim cimerkama u kući, o čemu smo već pisali.

On je, podsetimo, na skorašnjoj žurki pokušao da poljubi Miljanu Popović, dok je Žani Đorđević dobacivao kako mu je krivo što ju je kasno upoznao. Međutim, kao što smo već napomenuli, zadrugarka sa kojom u posljednje vrijeme ima i više nego prisan odnos jeste Maja Marinković.

Domaći mediji kontaktirali su Radomira Marinkovića Takija, koji je prokomentarisao odnos ćerke i Slavnića, i otkrio da li bi volio da mu on bude zet.

– Oni bi srušili Zadrugu, nikako! Kao prijatelj može, ali kao dečko ne. Zvezdan je ljubomoran, ne bi dozvolio Maji da nosi ono što nosi. Ja nemam 20.000 evra da kupujem novu garderobu, pare za bacanje nemam. Oni znaju kako se Maja ponaša u Zadruzi, da doživljavam nove stresove ne mogu – rekao je Taki.

Otac zadrugarke je još jednom ponovio da bi Maju i Zvezdana najviše voleo da vidi u prijateljskom odnosu, kao i to da je njegova kćerka najbolja kada je u Zadruzi bez veze, odnosno, kada je sama