ORI SE PAB! Mića radi sklekove i pokušava da raščivija trougao Ane, Zvezdana i Anđele, Zorica stavila prst na čelo: ONA ŽELI DA JE TRUDNA! (VIDEO)

Brani Anu svim silama!

Lepi Mića i Zorica Marković su u pabu raspravljali o odnosu Zvezdana Slavnića, Ane Ćurčić i Anđele Đuričić.

Blizina učini svoje, posebno jer on verovatno nije je*ao pet meseci i on muško kao muško. Došle su lisice, ona mlatila repom. ja sad mogu da mislim da je ona to planski uradila. Posle lisica šušu moigu, svi s ekrstimo i gurkamo. Mnei kažu da neće ništa, ona kao neće biti poljupca, lepo im je da se druže. Poljubili se, on ustaje i odjavljuje Anu. Kreću da budu zajedno. Sećam se kad Osman javlja na radiju da su u sred belog dana imali se*s. Uveče ona kaže da je to bilo na njenu inicijativu. On skače i ispravlja je. Nije ona glupa. Ona posle nakon njegove priče, on joj je rekao da bi želeo sina. Krenuli su posle dvadeset dana veze da prave decu, kućice, pse, džipove. Ova žena sve to gleda – rekla je Zorica.

Ona je htela da uđe da ona ne bi zatrudnela ovde. Volela bi da je trudna sto posto – rekao je Mića.

Anđela divlja, op u ćošak, u crnini ćuti. Ona sama da glumi žrtvu, ne. To joj je on rekaod a sedi i ćuti. Ako grešim dobro je – rekla je Zorica.

Ne vidim razlog halabuke za nešto. Nije iznenađenje, samo još jedno razočarenje. Ako ja prevarim ženu pre ulaska i ona to zna, ona ulazi ovde i bori se i razgovara da li ćemo biti zajedno. Uđem ovde i ponovim istu grešku, to je razočaranje, a ne iznenađenje. Ona jasno vidi da sam ja neko ko to ponavlja. Nije on to prvi put uradio pa da je ona izenađena. Ona ulazi sa rečenicom da hoće da ga spasi. Okej, ako ga spašavaš od samog njega, teško ćeš ga spasiti. Znaš šta su muškarci – rekoa je Mića.

Kad sam uletjela i našla Anđelu, sjedila je u ćošku bijela kao kreč. On je krneuo da insistira Mićo, rekao je posle.

Videla je u njegovim očima nešto jako… – rekla je Zorica.

Nemoj te žemnske piče. Aleks da je bila sigurna da bi sa njim imala pravu vezu, bila bi. Ona je videla da je prevario ženu. Kad izađemo napolje reći ću ti nešto, a ti ćeš mi se izviiti. Nisam ja vrana. Ne možeš da kažeš nekome da ti se sviđa, a nećeš da ga poljubiš. Ako si prevatio ženu, imaš devojku, a sa mnom flertuješ, tako ćeš i mene – rekao je Mića.

On je tad krneuo da šeta odbijen. Matora je otrčala – rekla je Zorica.

Ona je njemu rekla da se ona igrala. On je onda popi*deo, a onda sinoć ustane. Ja budala nisam – rekao je Mića.