“OTAC JOJ JE NA SAMRTI, LOŠE IZGLEDA..” Fotografija Anđelinog oca ugledala svjetlost dana – SVI ZABRINUTI!

Anđela Đuričić, otkako je kročila ove sezone u Belu kuću, reklo bi se da niže samo kikseve.

Čitava situacija koja se izdešavala sa Zvezdanom Slavnićem koji je sa njom učinio javnu preljubu i time povredio svoju vanbračnu suprugu Anu Ćurčić, koja je takođe odlučila da postane ravnopravni takmičar “Zadruge 6”, u potpunosti joj je uništila ugled i reputaciju “wonderful djevojke” koju je uspješno izgradila u prethodnom serijalu pomenutog rijaliti šou programa.

Da je sve otišlo predaleko, pored zluradih komentara vatrenih fanova rijalitija, svjedoči i fotografija njenog oca, koja je osvanula na društvenim mrežama, a na kojoj se vidi drastična promena i nagla starost u svega par meseci razlike.

Anđelin otac naglo je “ostario” sudeći prema pomenutoj fotografiji, budući da je od njenog ulaska u Zadrugu, pa sve do sada u potpunosti osjedeo, te zadobio poveće podočnjake, a pogled izgleda prilično izmoždeno i tupo.

Komentari na društvenim mrežama su prilično puni saosećanja i žaljenja zbog svega što je porodica Đuričić prošla i statusa koji trenutno uživaju u Đenovićima.

– Otac joj je na samrti, kao da mu se ceo život srušio. Meni je ovog čoveka žao, jadan.

Kako li se tek osjeća iznutra, ako ovako loše izgleda spolja? – glasili su komentari ispod objave.

Pomenutu fotografiju, pogledajte u nastavku teksta i sami se uvjerite, postoji li razlika nakon 6 mjeseci vremenske distance.