Otkriveno gdje je mala Leona: Filip Automotive obijelodanio šta se dešava sa njihovom kćerkom

Otkriveno gdje je mala Leona: Filip Automotive obijelodanio šta se dešava sa njihovom kćerkom

Nakon što je Aleksandra ostala u drugom stanju, odlučili su da njihovoj ljubavi daju novu šansu. Sada su svađe među njima sve rjeđe, ali otkako je Nikolićeva obrisala Filipa sa Instagrama, krenula je lavina komentara da su ponovo raskinuli.

Ove sumnje je podgrijala i činjenica da su se njih dvoje otpratili na društvenim mrežama. Povodom ove situacije se oglasio i Filip i iz prve ruke je otkrio šta se dešava sa njihovim odnosom.

– Nažalost, u trendu je čim se ne slažeš ili porječkaš sa partnerom da blokiraš ga na vacapu ili Instagramu, pa onda čim se probudim zbog njenog blokiranja dočeka me pun inboks na svim platformama! Ali dobro, to valjda tako mora biti. Nervoza je iskreno dok se ne završi sva procedura i dok ne dođe sa Leonom u Crikvenici. Živimo u državama gdje je lakše otići na mjesec nego brzo završiti svu potrebnu dokmentaciju za dijete, jer države zvane “još jedan papir”, uvijek još nešto zahtevaju i onda je malo napetost. Nisu naše svađe više toliko zanimljive dušebrižnicima da uopšte trebate da pišete o tome. Biće nama se okej kada se ovako kao djeca blokiramo, ali zaista smo dosta sazreli i dosta se promijenili na bolje oboje, volio bih kada ovakvim potezima ne bi skretali pažnju na nas, ali šta da radim – rekao je Automotive za Pink.rs.

Filip se sada oglasio putem svog Instagram profila i podelio je kako uživa sa ćerkicom.

Na fotografiji se vidi kako drži ruku na Leoni dok ona spava. On uživa u novoj životnoj ulozi i trudi se da obezbijedi sve što je potrebno njegovoj nasljednici. Sudeći prema ovoj objavi, čini se da je sada opet sve u redu između Aleksandre i Filipa i da uživaju sa kćerkicom.