Otkriveno šta su pokazali NAJNOVIJI NALAZI zdravstvenog stanja Kulićeve, jedna stvar SVE KOMPLIKUJE: ”Ozbiljno je ugrožena”

iljana Kulić, bivša zadrugarka, već osmi dan se liječi od posljedica operacije smanjenja želuca, koju su joj uradili doktori u jednoj privatnoj klinici u Turskoj.

Nakon što joj je odstranjena slezina, ona se oporavljala u KC Niš, međutim nakon što joj se zdravstveno stanje pogoršalo, prebačena je hitno u Beograd. Noć je provela u šok sobi Urgentnog centra u Beogradu, a od jutros se, piše Blic, njeno zdravstveno stanje ne popravlja.

Miljani je zdravlje ozbiljno ugroženo, životno ugroženo. Stvari dodatno komplikuje to što su novi nalazi pokazali da ima ogromne trombove, dakle ne jedan, već više njih. Zaista trpi velike bolove i ne osjeća se dobro – kaže dobro obavješteni izvor za “Blic”.

Sličnim informacijama raspolaže i izvor “Informera”.

Miljana je u šok sobi. Nije baš sjajna situacija. Za sada je na kiseoniku. Svjesna je, ali uglavnom spava od lekova, da bude što mirnija. I dalje joj je zdravstveno stanje ozbiljno. Ima upalu, i dalje ima infekciju. Ona je svejsna, ali su posjete su strogo zabranjene- kaže izvor blizak Kulićevoj i dodaje:

– Miljana se najvise žali na bolove u predjelu stomaka i na mučnine. Sada je borba, i potrebno je vrijeme za ovaj oporavak. Ozbiljno je stanje. A najviše plase zgrušavanja krvi i trombova- zaključuje izvor za Informer.

(Pink.rs)