‘OVAKVA IZDAJA JE NEŠTO NAJGORE’ Pobjednica ZADRUGE dala sud o javnoj prevari Zvezdana Slavnića, a njegovoj ženi Ani uputila SNAŽNU PORUKU! (VIDEO)

Od srca!

U emisiji ‘Pitam za druga’, gostovala je Nadica Zeljković, koja je pored svih gorućih tema, komentartisala je još jednu javnu prevaru.

Govorila je o Zvezdanu Slavniću i Anđeli Đuričić, ali i poslala jaku poruku njegovoj bivšoj ženi i dala joj vjetar u leđa.


Nadica je komentarisala javnu prevaru Zvezdana Slavnića, koji je nakon 15 godina riješio da je javno ostavi, priznajući emociju prema mladoj zadrugarki, koja je od njega mlađa više od dvije decenije. Kao neko ko je prošao sličnu situaciju sa svojim djetetom, Kijom Kockar, Nadicu je sve to jako emotivno pogodilo.

Ta izdaja emotivna, naročito ispred ekrana, nešto je najgore što može da se desi.Ne znam koliko Ana ima godina, ali neka se dobro isplače ispod tuša, jer mi jake žene plačemo da nas niko ne vidi… Nije ona bez raloga bila sa njim 15 godina, prebolit ćeš Ana, izbaci to iz sebe, pa će biti lakše, ja to kao majka mogu da kažem… Ogromna je to izdaja, vjerujem da joj je mnogo teško… Ona je njega čekala dok je on bio u zatvorenom prostoru, to nije ni malo lako… Iznenadilo me je to kod Zvezdana ipak je on beogradski mangup… Rekao joj je da ne dolazi za Novu godinu, baš naprotiv… On ne može da podnese da je vidi, a ona to može da podnese?! Niko ne može da me uvjeri da mu ona nije bila vjeran i odan prijatelj! Bila je besprjekorna a sada da doživi to… Zašto je to uradio javno… Mogao je da se ušteluje, da uradi drugačije… Anđela je rekla da može da kontroliše… Ona je mlada djevojka, prošle godine sam je podržavala… – govorila je Nadica.

Detaljnije u nastavku.