OVO JE SIN KRISTIJANA GOLUBOVIĆA, IMA 26 GODINA, PRESLIKANI JE OTAC: EVO KAKO IZGLEDA, žene mu se bacaju pod noge (FOTO)

Sin Kristijana Golubovića, kog je od očiju javnosti skrivao skoro dvije decenije, dospio je u medije jer je, kako se sumnja, u centru Beograda nasrnuo na mladića Uroša P. i drvenom palicom mu polomio nos. Njega je Kristijan Golubović priznao tek poslije 20 godina, a sve zbog, kako je objasnio, njegove bezbjednosti.

Lazar Đukić, Kristijanov nasljednik, rođen je 1994. godine u Beogradu. Kristijan i njegova supruga Danijela odlučili su tada da u izvodu iz matične knjige rođenih Kristijan ne bude naveden kao njegov otac, jer je Golubovićev život tada visio o koncu.

Sve ovo Golubović je ispričao prilikom učešća u jednom rijaliti programu, rekavši da ga je prije ulaska u rijaliti otišao u opštinu i priznao očinstvo. Mediji su tada kontaktirali Lazara, ali im je on kazao da ne želi da komentariše bilo šta, jer već ima probleme zbog toga što mu je otac Kristijan Golubović.

Do tada, starateljstvo nad Lazarom imala je njegova baba, majka Kristijanove žene Danijele, koja je navodno zabranila Lazaru da razgovara o svom ocu zbog Kristijanovog ponašanja.

Facebook

AD
Inače, Kristijan na društvenim mrežama često dijeli fotografije sa svojim prvencem, a posebno ga raduje to što izuzetno liče, posebno iz dana kada je Kristijan bio Lazarevih godina.

Kristijan Golubović je jedan od malobrojnih preživjelih iz filma o žestokim momcima devedesetih godina “Vidimo se u čitulji”. Iako je devedesetih godina bio sveprisutan u na beogradskom uzvrelom asfaltu, danas je kontroverzna ličnost i učesnik u rijalitiju, a povremeno sebe voli da naziva i umjetnikom.