OVO JE TRENUTNO NAJPOPULARNIJA BAKA U SRBIJI, ima 69 godina, a nasmijava sve redom: EVO KO JE ONA (VIDEO) Share

Baka Dragica Tuksar (69) iz Gaja kod Kovina postala je prava Instagram zvijezda, a sve to zbog svog originalnog humora, optimizma koji širi i iskrenosti.

Njen unuk, Marko glavni je “krivac” što je njegova baka trenutno i najpoznatija penzionerka u Srbiji. On danas na svom Instagramu ima 200 hiljada pratilaca, a njeni klipovi broje i po nekoliko hiljada lajkova.

Kako Marko kaže, oduvijek je znao da ima najbolju baku, samo je jednog dana odlučio da to sazna i ostatak svijeta, i u tome je uspio. Još jedan od njegovih motiva za pokretanje zajedničkog profila bilo je to što je poželio da je razmazi isto koliko je i ona njega i ostvari joj sve neostvarene želje.

Baka Dragica u svojim klipovima često govori o svakodnevnim životnim temama, iznosi svoja mišljenja i ne znajući da je Marko snima.

– Najbolje je kad ona sama priča i ne zna da je snimam. Ti videi su najviralniji jer budu i najiskreniji. Nekad kad snimamo, dešava nam se da se toliko zacenimo od smijeha da ne možemo da nastavimo. Uvijek smo mi imali naše fore, samo što ih sad objavljujemo – rekao je on.

Kako je više puta rekla, baka Dragica nije svjesna svoje popularnosti, i to je apsolutno ne zanima. Ipak, na nagovor unuka, sve više je aktivna na društvenim mrežama, a odnedavno ima i svoj Jutjub kanal.

(kurir.rs)