Ovolike kazne se ne pamte – produkcija strogo sankcionisala ove takmičare Elite

Ovolike kazne se ne pamte – produkcija strogo sankcionisala ove takmičare Elite

Niko nije očekivao da će ova kazna uslijediti, ali pojedinci su u svom nepoštovanju pravila “Elite” pretjerali svaku mjeru, te je Veliki šef morao da reaguje.

Svaka osoba prije nego što uđe u rijaliti potpisuje ugovor kojim se obavezuje na poštovanje pravila ovakvog televizijskog programa. Pravila su tu kako bi se omogućilo da program teče nesmetano i da gledaoci budu maksimalno ispoštovani ako su se već odlučili da svoje dragocjeno vrijeme posvete ovom rijalitiju. Ipak, kako je svima poznato, pojedini rijaliti učesnici ne poštuju pravila i time iskazuju nepoštovanje i prema produkciji i prema gledaocima, ali i prema svojim cimerima koji poštuju ono na šta su se obavezali.

Jedini način da se to spriječi, jesu kazne oduzimanjem honorara.

Nije rijetkost da se u Bijeloj kući krše određena pravila, a ovog puta Veliki šef oštro je reagovao i odlučio da kazni učesnike zbog nepoštovanja emisije. Po fan grupama obnožavaoci često pišu ogorčeni što pojedini rijaliti igrači ne učestvuju u emisijama već to vrijeme koriste kako bi spavali ili radili neke druge stvari. Oni kao da ne razumiju da su u rijalitiju isključivo zbog gledalaca i da u onom trenutku kada se prenosi uživo program iz Elite, odnosno kada se snimaju emisije, da su dužni da dođu i učestvuju u programu.

Naime iako su pojedini učesnici odsustovali sa emisije, neki su čak sebi dali za pravo i da ometaju istu, te je Veliki šef hitno reagovao. Ipak pošto oduzimanje honorara nije dalo željenog efekta, produkciaj se odlučila na novi korak.

Posledice koje će učesnici snositi je da će sledeće nedelje biti kažnjeni sa hiljadu dinara manjim budžetom za sledeću nedelju.

Produkcija televizije Pink nije još uvek potvrdila imena zbog kojih je doneta ova odluka, ali ko prati redovno dešavanja u kući zna da takvih neodogovornih rijaliti učesnika trenutno ima dosta u studiju koji se snima u Šimanovcima.

Kaznu je pročitala Ana Radulović tokom emisije “Pitanja gledalaca”

“Ja bih zamolila da se skupite i sednete svi za crni sto. Mislila sam da ćemo večeras bolje da se družimo. Ali, nečije nepoštovanje je otišlo baš daleko. Svi ste kažnjeni nedeljnim budžetom koji će biti smanjen za 1000 dinara. Nadam se da ste svi za stolom i da svi pratite emisiju – rekla je Ana.

Detaljnije pogledajte u nastavku: