“PAZI TI! BEBICA JE ZALJUBLJEN U TVOJU MAJKU!” Opšte rasulo u Bijeloj kući, Miljana NAPALA ZADRUGARKU! (VIDEO)

Miljana je bila uvređena time što Mariju Kulić po rečima Anite Stanojlović, majku zadrugarke spajaju sa njenim bivšim momkom Nenadom Macanovićem Bebicom.

– Ti si rekla da ti djeluje kao da je Bebica zaljubljen u tvoju kevu – rekao je Peca.

– Rekla sam da se ponaša kao da je zaljubljen u nju. To su bile moje riječi u besu! Dobro, to sam rekla prije dvije godine, ali jedna mala ku**a da ih spaja, neće. Pazi ti Peco na svoje dup**ce, da se ne biješ sa bratom, da vam se ljudi ne smiju – rekla je Miljana.

– Nije lijepo da uzimaš tuđe i lične stvari. Ti takođe imaš dosta porodičnih problema. Sebe smatraš moralnom gromadom! Ja se sjećam šta si pričala, sve si bacala – rekao je Peca.

– Ja ne mogu da pobedim jer sam lošija od tih poštenih. Ja moralna gromada nisam, ja sam najgora. I moju majku vređaju tako što je spajaju sa mojim bivšim momkom – rekla je Miljana.

– Ti si dala ljudima za pravo da to kažu, samim tim što si to i pričala. Sad si me uvrijedila iz šista mira. – rekao je Peca.

– Razlog jeste Zola, u pravi si! Da bi ne bi izvukao iz usta nešto što ne želim, skloni se! Jao, sve žrtve jadne, a napolju se je*u kao štuke, imaju i za silikone. Ne kajem se ni malo – rekla je Miljana.

U prilogu pogledajte detaljnije.