“PEČENA ZA ZADRUGU”, SVE MRAČNE TAJNE ŽIVOTA ANE I ZVEZDANA IZLAZE NA VIDJELO: Ani neće biti dobro KAD OVAJ PRIZOR VIDI! (FOTO)

Ime Milene Kačavende je u posljednje vrijeme moguće često čuti kada je riječ o šestoj sezoni rijaliti šou-programa “Zadruga”.

Riječ je o najboljoj drugarici zadrugarke Ane Ćurčić koja “bez dlake na jeziku” komentariše dešavanja na imanju u Šimanovcima, ali i iznosi skandalozne detalje iz prošlosti nekadašnjeg robijaša Zvezdana Slavnića.

Milena je sada otišla i korak dalje, te se sastala sa voditeljkom Jovanom Jeremić ne bi li joj dala prvi televizijski intervju, za šta mnogi vjeruju da je samo uvertira u ulazak u “Zadrugu 6”.

– Sve mračne tajne života Ane i Zvezdana razotkriće za objektiv televizije “Pink” Milena Kačavenda, kuma. Subota, novo Vikend jutro gori sa temama i pričama – poručila je Jovana uz fotografiju na kojoj ju je moguće videti u društvu prijateljice Ćurčićeve.

Milena je, sa druge strane, nedavno šokirala javnost pričom o tome kako je Zvezdan ojadio radnicu jedne kladionice za 700.000 dinara, da bi se zatim i fizički obračunao sa njom, što je izazvalo burne komentare među vernim pratiocima spomenutog formata.