POČELA EMISIJA VANREDNO UBACIVANJE: Miki Đuričić stigao u Šimanovce, odmah opleo po učesnicima! EVO ŠTA JE REKAO O LJUBAVNOM TROUGLU ANELI, STANIJE I ASMINA

Već na početku emisije ”Vanredno ubacivanje”, voditeljka Ana Radulović obavila je razgovor sa Mikijem Đuričićem, koji je dao sud o novonastalim situacijama u ”Eliti”.

– Na samom početku moram da kažem da želim da čestitam rošendan televiziji ”Pink”. Miki Đuričić je večeras gost, a on je tokom jučerašnjeg dana postao tata. Miki, čestitke, kako se osjećaš? – upitala je Ana.

– Jako je sada lakše, ali je osjećaj prelijep – rekao je Miki.

– Kako komentarišeš dešavanja u ”Eliti?” – upitala je Ana.

– Milena unhappy ne zna kakva je bila Ana. Što se tiče ove Aneli, za čim ona žali? Zar treba da se živi pored nekog s kim imaš se*s jedno u tri mjeseca, da ne možete da se pogledate? Narod voli da vidi kad je neko jadan. Dejana sam mogao da svarim, jer je on imao nešto u sebi, nije bio praza, kao i Kija. Aneli je prazna. Ne dopadaju mi se takve djevojke:”Jadna ja, muž mi je otišao sa Stanijom” Kakva jadnica? Bio sam u dvaneaest rijalitija, uglavnom majke koje su bile u rijalitiju ne ulože poslije učešća u djecu, nego u botokse i izgled. Boži nije mjesto u rijalitiju. Nema harizmu, ni talenat. Slađa iz Užica, molim? Kako sebe neko može da nazove ”Poršelina”. Čuburca gotivim i pored toga što je u svađi sa Mićom, a Bebica je teški džukac – kazao je Miki.

– Prva tema je bila Milena Kačavenda – dodala je voditeljica.

– To mafijanje njeno, isticanje toga da je iz Beograda i ostalo mi se ne dopada. Blatila je i nekog mog drugara po emisijama, a to veze s vezom nema. Ona je inače zanimljiva, ali mi se ne dopadaju neki njeni stavovi. – istakao je Miki.

– Šta misliš o Staniji nakon svega što se desilo sa Asmirom? – upitala je voditeljica.

– Ne ide mi tip poput njega uz nju. Ona je uspješna u tome što radi, mislim da treba da se uozbilji – kazao je Miki.

Detaljnije pogledajte u videu.