POGLEDAJTE KOJA PITANJA GA JE PITAO SUDIJA ! Dejan otkrio šta se dešavalo u sudnici na ročištu – SADA SAM SLOBODAN, ALI SAM EMOTIVNO ZAUZET (VIDEO)

Danas je u Osnovnom sudu u Rumi okončan brak Dejana i Dalile Dragojević, bivših takmičara rijalitija “Zadruga”.

Dragojević je u društvu brata Davida stigao na zakazano ročište, dok se njegova, sada već bišva, supruga nije pojavila. Dejan je objavio na svom Jutjub kanalu snimak na kom je objasnio šta je radio pre suđenja i šta se dešavalo u sudnici.

– Stigli smo u Rumu, idemo ka sudu, imamo oko pola sata (do suđenja). Spava mi se i umoran sam, jutros smo išli rano u teretanu. Videćemo šta će biti, trebalo bi da sve bude u redu – rekao je Dejan na početku snimka.

– Gotovo je, čekalo se godinu i nešto dana. Konačno je došlo do kraja, razveo sam se. U toku sljedeće nedelje treba da mi stigne dopis na kućnu adresu. Slikaću vam taj papir kad mi bude stigao. U sudu niko nije bio, bio sam sam. Bile su dvije žene koje su činile porotu.

Sudinica me pitala da ispričam te stvari kroz život. Ispričao sam, pa me je pitala šta je bilo u Zadruzi i šta se tu dešavalo i to sam isto ispričao. Završeno je sve, sada sam slobodan, ali sam emotivno zauzet – otkrio je Dejan.

– U sudnici sam dao izjavu, pa klasična pitanja kada sam rođen, kada je zaključen brak, gdje smo se uzeli. Toliko su neke procedure bezveze. Neko može da ne dođe po 165 puta, a ti se cimaš svaki put. Pazite šta radite, pazite koga ženite, s kim ćete da budete, s kim ćete da živite, zato što možete sebi da napravite nepotreban stres i da trpite neki pritisak koji vam ne treba. Živjela vanbračna zajednica i neuzimanje prezimena – rekao je Dejan.