POKOJNA KSENIJA U NOĆI KAD JE UBIJENA ZVALA ZVEZDANA: Plakala zbog Kapisode, a OVO su posljednje riječi koje mu je uputila!

Slavnićeva bivša nevjenčana supruga Ana Ćurčić je upućena u njihov odnos od samog početka.

Zvezdan Slavnić uopšte ne voli da priča o ljubavnoj vezi sa Ksenijom Pajčin jer još ne može da se pomiri sa činjenicom da više nije među živima. Ksenija i Zvezdan su sve do njene smrti bili u kontaktu, a navodno su se posljednji put čuli te noći kada je Filip Kapisoda ubio Kseniju, a potom izvršio samoubistvo.

Prema riječima izvora, Zvezdan sebi nikada neće oprostiti što nije uspio da spase Kseniju te 2010. godine, a Ani je ispričao detalje njihovog posljednjeg razgovora koji se desio samo nekoliko sati prije njene smrti.

– U to vrijeme Ana i Zvezdan su bili drugari koji su jedno drugom sve govorili, a tek godinu dana od Ksenijinog ubistva oni su ozvaničili vezu. Rekla mi je Ana da joj je Zvezdan ispričao kako se sa Ksenijom čuo telefonom nekoliko sati pre tragedije, kada je krenula u izlazak. Ona je njega pozvala nešto malo posle ponoći tog 16. marta. Rekla mu je da se posvađala sa Filipom, da nju niko kapira i da hoće zauvijek da bude sama. Pošto je čuo da je pripita, Zvezdan joj je rekao da legne i da sutra riješi problem s Kapisodom čiste glave. Ona je često znala da pozove Zvezdana i da mu se žali na Filipa, a onda nakon dan-dva ljubav im cvijeta. Zato ni tada Zvezdan nije shvatio to toliko ozbiljno, a na kraj pameti mu nije bilo da će se desiti takva tragedija – otkriva Anina prijateljica.

– Zvezdan ne može da oprosti sebi jer vjeruje da je mogao da je spase da se te noći vidio sa njom. Međutim, Ksenija nije htjela da Kapisoda zna da se njih dvoje još uvijek čuju jer bi je optužio da ga vara sa Zvezdanom, što nije bilo tako. Ana kaže da je on mnogo puta razmišljao o tom pozivu i da ima utisak da je ona predosjetila tragediju. Posljednje što mu je rekla bilo je: “Zveki, mnogo sam tužna, nemam slobodu, a želim da budem slobodna”! On je prepisao to njenom pripitom stanju. Kada se tog jutra desilo ubistvo Zvezdan je doživeo strašan šok, plakao je satima. Muči ga godinama to što ne zna da li su se svađali i oko tog poziva i da li je Filip znao da ga je Ksenija često zvala. Zvezdan danima nije izlazio iz kuće kada se to desilo, nije imao snage ni na njenu sahranu da ode – završava izvor za “Star”.

Inače, Ana je u Zadruzi već ispričala Zorici Marković koliko je Ksenija značila Zvezdanu.

– On ni danas ne može da se pomiri s tim da je nju neko ubio. Oni su nakon raskida ostali u super odnosima, čak mu je ona nekoliko puta slala paket dok je bio u zatvoru. On nije mogao da ide na njenu sahranu, nije smio ni na televiziji da vidi prilog sa sahrane. Znaš da on nikad nije otišao na njen grob, slomio bi se… – rekla je Ana koja jedina zna detalje njegovog posljednjeg razgovora sa Ksenijom.

(Srbijadanas.com)