POMIRENJE NA POMOLU?! Huso otkrio nepoznate detalje: “Pričao sam sa Dalilom o Dejanu, čujem se s njim stalno!”

Otac Dalile Dragojević, Huso Mujić oglasio se nakon što je Dejan Dragojević javno priznao da je promijenio vjeru, kao i da je u Islamu već četiri godine.

Huso je otkrio da li je znao da je Dejan promijenio vjeru, ali i objelodanio nepoznate detalje.

– Kako ću ja znati? Pa nisam ja sveznalica, otkud ja znam da je promenio veru. Jel on potvrdio? Pa ne znam, veruj mi, drago mi je ako je priznao. Bathroom ga pustio ako oće u te stvari. Ja ne želim da potvređujem ništa, čovek kad bude došao verovatno će reći kako je i šta je, ja ne mogu da govorim u njegovo ime kad ne znam o čemu se radi – rekao je Huso za “Espreso”.

Mujić je takođe otkrio i da li je došlo do njegovoj i Dejanovog susreta s obzirom da su ostali u kontatku.

– Čujem se ja sa njim stalno. Ja ću uvijek ostati u kontaktu sa dobrim ljudima, tako i sa Dejanom. Nije me još uvijek obišao, možda će sada kada je promijenio vjeru kao što ste rekli, vidjećemo – kazao je Huso.

Za sam kraj Mujić je otkrio da li se čuo sa Dalilom nakon što je Dragojević priznao da je promijenio vjeru, te je nagovijestio da je na pragu potencijalno pomirenje tek razvedenog bivšeg para.

– Ja sam Dalili javio da je otišao u Meku, ona nije ni znala, ovo vam je jedina istina, a sve ostalo je laž – završio je Huso za “Espreso”.