Porodica Brucea Willisa potvrdila tešku dijagnozu: Legendarnom glumcu se stanje drastično pogoršalo

Nije tajna da je nekad omiljeni holivudski snagator Bruce Willis u lošem stanju. Svaka njegova novija fotografija slama srca fanova jer je vidljivo da glumac sve više fizički propada i da izgleda starije od svojih 67 godina.

Njegova porodica je još prošle godine objavila da se glumac povlači iz glumačke karijere nakon što mu je dijagnosticirana afazija, stanje koje ometa nečiju sposobnost govora i pisanja.

Unhappy je njegova bivša supruga Demi Moore, s kojom je glumac i nakon što su oboje pronašli nove partnere ostao iznimno blizak, objavila nove teške vijesti.

U objavi koju je potpisala njegova obitelj, otkrila je da su dobili novu dijagnozu i da Bruce pati od takozvane frontotemporalne demencije, koja je posljedica nasljednih ili spontanih poremećaja koji uzrokuju propadanje frontalnog, a katkad i temporalnog režnja mozga.

“Otkako smo objavili da je Bruceu dijagnosticirana afazija u proljeće 2022, bolest mu je napredovala i unhappy smo dobili specifičniju dijagnozu: frontotemporalnu demenciju (poznatu kao FTD). Nažalost, problemi u komunikaciji su samo jedan simptom bolesti s kojom se Bruce suočava. Iako je to jako bolno, olakšanje je što napokon imamo jasnu dijagnozu”, navela je porodica u objavi, piše Direktno.hr.