POZNATI PRVI REZULTATI OBDUKCIJE MATTHEW PERRIJA! Evo da li je bio pozitivan NA NARKOTIKE

Matthew Perry nije preminuo usljed predoziranja fentanilom ili metamfetinom, javlja TMZ!

Radi se o dvije teške droge – fentanil nazivaju “zombi” drogom koja je navodno gora od heroina, dok je metamfetamin sintetička droga, poznata i kao “kristalni met”.

Prvi testovi obdukcije pokazali su da slavni Čendler iz “Prijatelja” u svom organizmu nije imao nijednu od ove dvije droge.

Ipak, TMZ navodi da je važno je napomenuti da se još uvijek sprovode detaljniji testovi kao dio toksikologije, kako bi se analiziralo da li su u njegovoj krvi prisutni neki drugi ilegalni lekovi i da li su nivoi lekova koji se izdaju na recept bili u štetnim dozama.

Ti rezultati će vjerovatno trajati od 4 do 6 mjeseci, a kada se prikupe svi ti podaci mrtvozornik će utvrditi uzrok i način smrti.

Podsjetimo, Metju je umro 28. oktobra u 54. godini, u džakuziju svoje vile u Los Anđelesu.

Ekipa Hitne dobila je poziv u 16:07 časova, nakon čega su došli u kuću glumca i konstatovali smrt.

Glumac je tog dana navodno dva sata igrao Piklbol, koji je igrao blizu svakodnevno, a onda je asistenta navodno poslao da nešto obavi.

Kada se asistent vratio, Peri je bio u svojoj hidromasažnoj kadi, ali nije reagovao. Lekari su pokušali da ga spasu, ali pokušaji da ga ožive bili su neuspješni i on je proglašen mrtvim na licu mjesta “u očiglednom davljenju”, ali nije odveden u bolnicu, naveli su svjetski mediji.

Policajci iz odjeljenja za pljačke i ubistva Policijske uprave Los Anđelesa takođe su poslati u kuću u Pacifik Palisadesu, ali izvor je rekao da na licu mesta nisu pronađeni droga ili znaci “prljave igre”.

(Telegraf.rs)