Poznati rijaliti PRELJUBNIK večeras ulazi u Elitu: Pojedini će grebati kapiju kada ga vide da je došao

Veliki rijaliti igrač

Svi znaju da najgledaniji rijaliti u regionu Elita ima vjernu publiku.

Fanovi često različitim putevima saznaju nove informacije i pre nego što ih zvanična produkcija potvrdi a vrlo često informacije ko to sledeći ulazi u rijaliti saznaje se upravo u grupama gde su okupljeni najtvrdokorniji obožavaoci ružičastog rijalitija.

Svi po grupama bruje o ulasku Lazara Čolića Zole koji bi navodno upravo kroz kapije rijalitija trebao da uđe večeras. Njegov ulazak se čeka sa velikim nestrpljenjem jer svi dobro znaju da je on slaba tačka Miljane Kulić. Pošto njih dvoje nisu u dobrim odnosima, očekuje se veliki haos kada se bivši ljubavnici susretnu oči u oči.

Ipak, u grupama se spekuliše da još jedan novi takmičar ulazi večeras u Elitu, što nije veliko iznenađenje jer obično više njih ulazi u Šimanove.

Jedan vrlo aktivni obožavalac koji je pe imao informacije iz rpve ruke je napisao.

– Najnovija vijest Zola upravo potvrdio ulazak u Elitu, a drugi potencijalni takmičar Conja iz Parova.

Ko je Conja?
Nikolu Jovanovića Conja se proslavio u rijalitiju Parovi. Pre rijalitija bio je konobar u raški.

Tom prilikom je njega ispratila žena Milka i ne sanjajući da će joj se muž ubrzo naći u centru se*s skandala. konobar uz Raške imao je nekoliko “izleta” sa cimerkama, među kojima je najupamćeniji onaj sa kontroverznom Ljubicom Stefanov. Nakon incidenta, Conjo je načuo da je Milka spakovala kofere, pa je zaplakao pred rijaliti kamerama i molio je da ga ne ostavi.

Cijela porodica je bila zbunjena Conjinim ponašanjem. “Mnogo je navalio na ženske, ne znam šta mu je”, izjavio je jednom prilikom Conjin otac.

Nikoli Lakiću neće biti lako
Ako Colja uđe, Nikola Lakić se sigurno neće obradovati. Njih dvojica su imali žestoke sukobe u rijalitiju Parovi i svi se pitaju da li će njih dvojica otkopati ratnje sekire kada se susretnu oči u oči.

Njihove svađe ui uvrede bile su legendarne.

Nikola Lakić je istakao da je Jovanović jedan od rijetkih učesnika rijalitija koji su uspjeli da ga izbace iz takta.

Šta kaže produkcija Elite?
Za sada se zvaničnici Elite nisu oglašavali povodom ovih nagađanja u grupama. Da li ima istine u ovom navodima saznaćemo za par sati.

Srbijadanas.com