“PREVIŠE HISTERIJE I DRANJA! Gori su NEGO 50 NIJANSI SIVE” Drama u Bijeloj kući! Žestoka pljuvačina po PAROVIMA

Zadrugari su nastavili da glasaju za najljubavnije i najzaljubljenije parove u Bijeloj kući.

– Ovde sam video gore scene nego u “Pedeset nijansi sive”. Za mene su Maja i Slađa pune poštovanja i ljubavi, Matora i Anita, to je veza bez puno histerije i puno dranja i vikanja i ima strasti – rekao je Brendon.

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Po meni su Ana i Zvezdan definitivno to posle 13 godina, drugi par su Ivanom I Aleksandra. On je jedini muškarac koji je uvek stao uz svoju devojku, kao i ona koja ga nije vređala nikad pred nama. Treći su Marko i Divna DNK, ljudi iz naroda koji nisu idelani jer on radi šta radi, a delila je nemaštinu sa njim. Ipak mislim da je voli – rekla je Tamaris.

– Što se ljubavi, Marko i Divan DNK, vidi se d aje to ljubav koja traje od Zadruge 1. Drugi par su Marko i Sanja i treći par Matora i Anita – rekao je Marković.

– U ovoj kući nema ljubavi i poštovanja. Neki imaju potencijal za vezu napolju, ali ne mogu da se istaknu od problema koji se događaju. Istakla bih Marka i Divnu i mislim da ona zaslužuje više poštovanja. Marko i Sanja koji zbog situacije u kući ne mogu da funkcionišu normalno i Aleks i FIlip koji su pronašli mir i oazu zadnjih par dana – rekla je Šarmen.

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Ako sam dobro čuo biramo najljubavniji par. U ovim okolnostima, teškim po vas, divim vam se i svaka čast koliko ste izdržali. Rekao bih da je jedna osoba pokazala najviše ljubavi i žao mi je jer joj se nije posrećilo. Devojka se maksimalno trudi za ljubav i to je Maja Marinković. Snaja i Marko sa svim svojim stvarima koje su uradili, retki su koji nisu pokazali emociju prema drugom partneru i pored svih šala o pogledima.

– Bebica i Miljana, na planeti nisam video osobu sa tolikim pragom tolerancije, trpi i sebe i nju. Sanja i Marko naravno, vidim emociju, ali stavrno i Dragić i Aleksandra jer su najduže zajedno – rekao je Mikica.

– Mi nekad volimo da budemo tema i namerno ispotenciramo – rekla je Sanja.

Detaljnije u nastavku teksta.