PRIJATELJI SU SE USLIKALI NA ISTOM MJESTU 35 GODINA POSLIJE: Ali nešto je čudno na slici, vidite li šta?

Uposljednje vrijeme postalo je popularno rekreiranje starih slika, ali nekada stvari krenu po zlu.

Pogledajte ove urnebesne slike:

Mnogi su uočili na ovoj slici kako je u djetinjstvu prvi bio najviši, a kako su rasli stvari su se promijenile.

BONUS ISPOVESTI

Udala sam se pre 3 godine za divnog čoveka,a pre toga smo 4 bili zajedno. Voli me,kao i ja njega. Od prvog dana zna da obožavam decu i želim veliku porodicu. Ali, nisam želela da ostanem trudna pre braka, tako sam vaspitana. Kako nam pune dve godine nakon venčanja nije uspevalo da ostanem trudna, predložila sam mu da odemo kod lekara. Na to mi je on priznao da je kao klinac imao komplikovanu operaciju i ostao impotentan. Toliko sam bila besna i povređena,ali ne zbog njegovog zdravstvenog problema, već zato što skoro 7 godina nije našao za shodno da mi to kaže. Nekako sam mu to oprostila i predložila mu da usvojimo bebu, nakon čega je poludeo i rekao da nikada ne bi odgajao tuđe dete. Ostavila sam ga, a on je skočio s krova. Na sreċu, preživeo je. Vratila sam mu se jer mi svaki dan preti da će sledeći put skočiti sa mosta. Ne želim da mu se nešto desi zbog mene. Ne znam šta da radim, nalazim se u slepoj ulici…

Imam prijatelja koji je svojoj ženi (izvabračna zajednica) instalirao na mob aplikaciju da ju može pratiti gdje se kreće, prisluškivati razgovore, čitati poruke i sl. Svaki dan i cijeli dan je na mobitelu i gleda/sluša šta radi. Nervozan je, čuje da ga ona ogovara i sl. a on ne može ništa reći jer bi ona shvatila da ju prisluškuje. Ne razumijem ga. Tolika patnja i sve i na kraju je nezadovoljan zbog cijele situacije. Mani se toga, ljubomora je rak…

Trebalo joj je godinu dana da shvati da ju volim bez obzira na to što je stopostotni invalid i nema desnu nogu. Presrećan sam što ju imam i što se napokon opustila samnom.

Ne znam koja cura ovo treba čuti, ali nema NIŠTA KRIVO u vezi sa TVOJIM TIJELOM! Celulit, strije, “šlaufi” i sve ostalo su potpuno normalne i prirodne stvari koje svi mi imamo. Prestani se pokušavati prilagoditi “savršenom kalupu” koji nam mediji stalno nameću. Svako tijelo je predivno i ne postoji stvar kao što je “dobro” ili “loše”, postoji samo zdravo i nezdravo, a ono dolazi u puno oblika.

Pre 10 godina sam operisala mali benigni tumorčić. U zadnje 4 godine sam prolazila težak životni period, da nisam ni jednom otišla na kontrolu… konačno odem pre neki dan, i doktor uoči da postoji neka promena gde je bio tumor; i da je moguće da se vratio. I zakazao mi biopsiju. U tom trenutku, prvo što mi je palo na pamet je moje dete o kome nema ko da brine ako se meni nešto desi.