“PRIJETE DA ĆE MI UBITI DJECU!” Policija odmah obavještena o slučaju Ane Ćurčić! Uz preljubu, udar na PORODICU

“PRIJETE DA ĆE MI UBITI DJECU!” Policija odmah obavještena o slučaju Ane Ćurčić! Uz preljubu, udar na PORODICU

Ana Ćurčić nedavno je ušla u rijaliti “Zadruga 6” kako bi se suočila sa svojim partnerom Zvezdanom Slavnićem, koji ju je prevario sa rijaliti-cimerkom Anđelom Đuričić.

Sada već aktuelna zadrugarka u decembru prošle godine suočavala se sa jezivim prijetnjama, kako su prenijeli domaći mediji, pa se obratila i policiji za pomoć.

Ona se navodno jako uplašila, pa je iz tog razloga bila prinuđena da javno kaže kako ostavlja nevenčanog muža, a sina čuvenog košarkaša Zorana Moke Slavnića.

Sve je počelo kada se Zvezdan u “Zadruzi” zbližio tada sa Aleksandrom Nikolić, koju je upravo zbog tog odnosa ostavio njen dečko Dejan Dragojević.

Fanovi Aleksandre Nikolić i Dejana Dragojevića nisu ostavljali na miru Zvezdanovu ženu. Danima je trpela sajber-nasilje, dobijala prijetnje smrću. Sve što su joj pisali bilo je jezivo, to bi rijetko ko izdržao.

– Prinuđena je da zaštiti porodicu. Uznemirena je i uplašena. Odmah je sve zabiležila i poslala policiji. Vjeruje da će se otkriti ko stoji iza svega toga – pričao je tada dobro obaviješteni izvor.

Zvezdanov otac, proslavljeni košarkaš, Zoran Moka Slavnić je potvrdio ova saznanja i otkrio još uznemirujućih detalja.

Moka

– Ucijenili su je fanovi da će im ubiti djecu i da mora javno da kaže da se razvodi. Ona je sve prijavila nadležnim organima jer je bila u strahu. Ti fanovi, osim poklona u raznim vidovima, kao što je rekla Aleksandra u “Zadruzi”, davali su joj i novac. Na pitanje voditelja “Zadruge” koje su to količine novca koje su dobijali, Aleks je rekla nekoliko hiljada evra za neka njihova egzotična putovanja. Zaista je čudno da su Dejan i ona to prihvatili. To samo govori koliko je bolestan fanatizam – govorio je sportski as i naglasio:

– Ovo što se dešava Ani nije rijedak slučaj. To je doživeo i voditelj Milan Milošević, pa se ispostavilo da je poruke pisalo dijete od 13 godina. Poznajući Zvezdanovu srčanost, mislim da ga ni tenk ne bi zaustavio da zna za ove prijetnje, odmah bi napustio “Zadrugu”. Sve ovo nije prijatno za moju snajku, krivo mi je što mi nije odmah rekla da je posavetujem šta da uradi i koliko je moguće da je opustim jer su to prazne prijetnje. Mada, lako je to reći onome kome nisu prijetili – rekao je Slavnić.