“PRIJETE MI ZBOG NJE, ANA JE TEŠKA JADNICA!” Drugarica Zvezdanove bivše otkrila njenu TAKTIKU – ušla je ZBOG ALEKS!

Bivša učesnica rijalitija i jako dobra prijateljica Ane Ćurčić, Jovana Novakov Šmizla, odlučila je da više ne podržava Anu.

Istakla je da je razočaralo što se njena drugarica ponovo zbližila sa Zvezdanom Slavnićem i otkrila da dobija pretnje zbog nje!

Naime, kako je priznala, Šmizla se ograđuje od čitave priče kao njena prijateljica.

– Želim da se ogradim od Ane i cijele te bolesne priče koja se dešava unutra. Znam sa kojim je stavom ušla i toga je trebala da se prirdržava. Kakve su ovo sada fore da mu briše suze i da pati za njim? Ne mogu da podnesem pritisak ljudi koji mi prete zbog Ane. Svi znamo da je ona ostavila Zvezdana prvenstveno zbog Aleksandre Nikolić i sada je odjednom i sa tom Aleks najbolja – priča Šmizla za “Puls online”.

– Da se odmah razumemo, ja ću uvijek biti na Aninoj strani i nikako ne podržavam Anđelu. Taj napad njenog nezadovoljstva na Anđelu je skandalozan, a sa druge strane ni rIJeč da prebaci Zvezdanu, to je užas. On je tu najviše i kriv i treba da snosi odgovornost i posledice. Ne sviđa mi se njeno ponašanje unutru, Ana je postala teška jadnica u rijalitiju. Nije ni Zvezdan normalan, ali i Ana preteruje – poručuje Jovana.

– Zvezdan je Anu varao i ranije i imali su velikih problema. Ona mora da se sabere sa samom sobom i da se više ne blamira – zaključuje Jovana Novakov Šmizla za “Puls”.