PROCURILO! PRODUKCIJA ZVEZDANA IZVELA U POLICIJSKU STANICU: Slavnić izašao napolje da da izjavu po hitnom postupku

Otkriven razlog!

Milena Kačavenda završila je u policiji zato što je prijetila da će da “udavi” Zvezdana Slavnića!

Učesnik “Zadruge” i njegov otac, proslavljeni košarkaški stručnjak Moka Slavnić, podnijeli su krivičnu prijavu protiv kume Ane Ćurčić za ugrožavanje bezbjednosti.

Oni su reagovali pošto je Milena izjavila da bi voljela da uđe u “Zadrugu” i obračuna se sa Zvezdanom, koji je pred kamerama prevario suprugu Anu sa Anđelom Đuričić.

– Želim da uđem u “Zadrugu” i da postavim Slavnića na njegovo mjesto. Čim uđem, prebiću Zvezdana i udaviću ga u jezeru! To će biti kraj rijalitija! Sigurna sam da me se on plaši! Ušla bih kao twister i posle mene od njega ne bi ništa ostalo. Ne plašim se ni njega, ni njegovog propalog oca Moke Slavnića – izjavila je Milena, zbog čega su Slavnići otišli u policiju i izjavili da se plaše za svoj život!

Tim povodom oglasila se i Kačavenda koja je otkrila da je Zvezdan Slavnić izašao iz Zadruge kako bi dao izjavu povodom pretnji.

Ona je snimila video u kom je objasnila kako je završila na saslušanju.

– Zvezdan i Moka Slavnić se plaše za svoju bezbednost! Zvezdan je izašao iz “Zadruge” i izjavio da me se strašno plaši, a Moka se pridružio krivičnom gonjenju. Osumnjičena sam za ugrožavanja bezbjednosti lica. Dala sam izjavu, a javni tužilac je obaviješten o svemu – ispričala je kuma Zvezdanove bivše žene Ane.

(Srbija danas)