PROCURIO SNIMAK IZ ZVEZDANOVOG TELEFONA O ANĐELI: Dokaz CRNO NA BIJELO, slijedi TUŽBA koja će ga debelo koštati!

Kao bomba odjeknula je vijest da je starleta Anđela Đuričić podigla tužbu protiv bivšeg rijaliti dečka Zvezdana Slavnića, koji je osuđivani robijaš, a sada se pojavio snimak na kom on svoju ljubavnicu i dalje provocira.

Anđelin advokat se oglasio i otkrio da je u tužbi stajalo da je Zvezdan fizički maltretirao starleta iz Crne Gore.

Foto: tiktok.com/printscreen, instagram.com/andjelaadjuricicc

Zvezdan nije mogao da ostane imun, te je na Instagram profilu isplivao snimak u kom proziva Anđelu na osnovu nadimka koji su joj nadenuli tokom boravka u rijalitiju – Helga.
Slavnić je istakao da se nada da neće dobiti još jednu tužbu zbog ovog snimka, a komentari su se nizali jedan za drugim:

– “Zveki, provokacija na maks”, “Helga kad te dohvati, videćeš”, “Zvezdane, šta ti ovo treba?”, “Da li je moguće da čovek u ovim godinama, radi ove stvari? Da li si pokušao da odrasteš?” – bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama ispod snimka.

Inače, Anđela se juče pojavila na jednom događaju, gdje su novinari sd.rs pokušali da popričaju sa njom, ali je ona odbijala da se udostoji čak i da kulturno odgovori, već je sve vrijeme bila arogantna, nadmena, a pogled joj je uglavnom bio ka betonu.