“PRODAJ KUĆU I PLATI 50.000 EURA, SPASI KĆERKU!” Zadrugarka uputila APEL Anđelinim roditeljima – Uništiće sebe!

Ljubavni trougao koji čine Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić i Ana Ćurčić ne prestaje da intrigira javnost.

Najviše pažnje u posljednje vrijeme privlači Anđelino ponašanje, kao i brojne priče o tome kako su njeni roditeljima spremni na sve da je izvuku iz “Zadruge”.

Ovim povodom oglasila se i bivša zadrugarka, Suzana Perović Blondi koja je u ovom rijalitiju učestvovala sa svojim sinom Savom, poznatim pevačem.

– Da li ima ko da spasi ovu devojku od ovog psihopate, ona njemu služi samo kao s*ksualni objekat, strašno! Ona ga ljubi, on se briše maramicom. Da sam njena majka bila bih im pred vratima non stop, ne daj Bože nikom – bio je komentar jednog od gledalaca koji je privukao Blondinu pažnju.

Blondi se nadovezala na ovaj komentar i posavjetovala Anđeline roditelje da prodaju sve što imaju i spasu ćerku!

– Bravo, jako mi je drago da pročitam ovako zdrav komentar. Svako ko podržava Anđelu je jako loš čovek. To je ona priča “crkla krava komšiji, pa daj svima isto”. Ni meni nije jasno iskreno šta će ta devojka u “Zadruzi”. Ako joj je familija bogata, ima hotele, avione, kamione, šta ona traži tamo – da uništi sebe! Ne razumem, ako već imaš prodaj, plati 50.000, spasi ćerku! Mislim da je ovde nešto drugo u pitanju. Anđela dva meseca posle “Zadruge 5” bila u Beogradu, vozila tuđi auto. Ako zaista imaju toliko, barem bi ona imala svoj auto. Baš mi ništa nije jasno osim da Anđeli nije dobro. Ili je lupila slava u glavu! – napisala je Blondi svoje iskreno mišljenje.