PRVI PUT SE OGLASIO ASMINOV OTAC, IMAO JE NEŠTO DA OTKRIJE O STANIJI: Ovo niko nije znao – “Ne da da sjedneš na stolicu ako imaš…” (FOTO)

PRVI PUT SE OGLASIO ASMINOV OTAC, IMAO JE NEŠTO DA OTKRIJE O STANIJI: Ovo niko nije znao – “Ne da da sjedneš na stolicu ako imaš…” (FOTO)

Već desetak dana traje rat između učesnice “Elite” Aneli Ahmić i njene porodice s jedne strane i njenog,kako ona tvrdi muža, Asmina Durdžića s druge strane, koji ju je ostavio zbog Stanije Dobrojević, piše Kurir.rs.

Ona u rijalitiju je iznijela mnoge tvrdnje, ali ni on ne miruje, pa svakodnevno objavljuje prljav veš o ženi s kojom ima dijete. I na njenom Instagram profilu se objavljuju razbe stvari kako o njemu tako i o Staniji, koja je od skandala pobjegla u Kinu.

Sada se uključio i Asminov otac, Mustafa Durdžić, koji je riješio da javno stane na stranu svog sina.

On je na svom Fejsbuk profilu objavio papire na njemačkom jeziku, za koje kaže da je Anelino saslušanje u Interpolu. Podsjetimo, njegov sin je optužio bivšu da je hapšena u Minhenu zbog šverca kokaina i krađe od milion eura. Uz ove papire Asminov otac je napisao o čemu se radi:

– Ja znam da mediji nisu razumjeli. Ne radi se o 750.000 evra nego se radi o nepoznatoj cifri. Aneli Ahmić u saslušanju koje je za Interpol uradila državna tužiteljka 2018. godine je izjavila da je u putovalki nosila nekada 500.000, nekada 750.000, a nekad i do milion eura. Prva slika ispod je njen potpis. Drugu sliku sam malo prekrio zbog imena osoba koje se spominju, a koje objavljuju statuse sa Anelinog telefona. One nisu znale da sam u posjedu kompletne dokumentacije u kojoj sve sama Aneli piše o sebi, svojoj porodici i muškarcima sa kojima j ebila. Kunem se, da nije krenula sa onim lažima u startu, nikada ni ona ne bi znala da znam svu njenu prošlost do 2020. godine ‘ napisao je on.

Durdžić se u sljedećem postu bavio Stanijom, koja je ostavila njegovog sina smatrajući da ju je slagao.

– Ko je Stanija? Staniju smo upoznali u julu 2023. Nakon 20 godina osjetili smo neku sreću, zadovoljstvo. Prvi put smo moja supruga i ja doživjeli sina drugačijim, srećnim. Oboje su bili srećni. Staniju smo doživeli posebno. Čuli smo se svaku noć i vidjeli. Smijali se. Stanija je mannequin, a njene slike su izvor njene zarade. Stanija ne može da bude sa bilo kakvim muškarcem. Stanija je osjetljiva na miris. Znam kakve su takve žene jer i ja imam takvu. U njen stan ne može da uđe osoba u čarapama u boji. Nemožeš da sedneš na stolicu ako imaš farmerice. Žena je izuzetno čista. N wpije, ne puši, ne drogira se, nema nijednu tetovažu. Ja znam da nas mentalitet osuđuje, a isto znam da je žena na svom mjestu. Siguran sam da će jednog dana Stanija biti nekom dobra i verna žena. Žena zna da kuha. Sama pegla svoju odeću i održava svoj stan. da bi pisali o Staniji treba da je upoznamo pa tek onda da sudimo. Stanija, neka te Alčah nagradi sa svim što poželiš. nek ti se svi snovi ostvare ‘ napisao je on i objavio Asminovu i Stanijinu fotografiju.