PRVI SUSRET SA PORODICOM – Anđela Đuričić stigla u Crnu Goru, evo ko ju je sačekao na aerodromu! NIKO NIJE OČEKIVAO OVAKVU REAKCIJU (FOTO)

Anđela Đuričić spakovala je kofere i napustila Beograd. Ona je otišla kod roditelja u Crnu Goru, gdje ju je dočekao rođeni brat.

Kako je otkrila, njeni roditelji nisu znali da se vraća kući, samo je njen rođeni brat bio u dogovoru sa njom. Čim je sletjela na aerodrom u Tivtu, poletjela je bratu u zagrljaj, izljubili su se i odmah krenuli ka Đenovićima.

FOTO: PRINTSCREEN/HYPE TV

– Najbitnije mi je da sam došla da ih vidim. Njima neće biti dobro kad me budu videli. Biće u svakom slučaju emotivno, kakve će sve emocije biti, ne znam – otkrila je Anđela kad je sletjela u Crnu Goru.

FOTO: PRINTSCREEN/HYPE TV

Podsjetimo, njenog rođenog brata, za razliku od majke i oca, nije mnogo pogađalo to što je Anđela radila po rijalitiju, niti što je u vezi sa dosta starijim Zvezdanom Slavnićem. On je sasvim normalno živio, provodio se, izlazio po klubovima i kafićima, nije se krio od komšija niti prijateljma, kao njegovi roditelji.

(kurir.rs)