PUBLIKA U ŠOKU! “OVO JE PRETUŽNO”: Anđela prvo ljubila stopala Zvezdanu, A SADA URADILA OVO (VIDEO)

PUBLIKA U ŠOKU! “OVO JE PRETUŽNO”: Anđela prvo ljubila stopala Zvezdanu, A SADA URADILA OVO (VIDEO)

Publika je ostala šokirana nakon diskutabilnog Anđelinog postupka!

Zadrugarka Anđela Đuričić poslednjih nedelja trpi žestoke osude i uvrede na račun njene veze sa Zvezdanom Slavnićem, a posebno zbog njene uloge u ovom odnosu koja mnogima liči na ulogu negovateljice.

Đuričićeva je nedavno zgranula sve kraj malih ekrana, kada je Zvezdanu ljubila i mazila stopala. Međutim, uloga pretjerano brižne parterke je izazvala brojne reakcije.

jKamere su snimile Anđelu kako pomaže Slavniću da se obuče, tačnije, ona se saginje i oblači mu šorts dok se on rukama pridržava za njena ramena.

Mnogima je ovaj prizor zaličio na muškarca u dubokoj starosti i negovateljicu, a kako je Slavnić zaista stariji od nje 23 godine, gledaoci su Đuričićevoj poručili da “bježi na vrijeme”, dok je u njenim najljepšim godinama nije sačekalo “mijenjanje pelena, pranje gaća” i sve ono što je propratni dio svačije starosti.

– “Ova cura je blamčina ozbiljna”, “Trčao jutros iz kreveta go, kad je Automotive pravio haos, i to dok je Andja radila svoj posao? Koliko se djevojka srozala sa njim, i koliko njega boli ona stvar što se sve vidi sta rade u krevetu, da je bar mrvicu poštuje bio bi bar malo diskretniji. Ovo je tretiranje baš kao što sam i pisala već – kao prema prostitutki, ali sve ce ona to da podnese samo da ostvari svoj cilj, a to je trudnoća”, “Kako ju je odgurnuo rukom, dakle izneverovala sam! I jos ne vjerujem” – nizali su se komentari.

Jednu korisnicu Instagrama je posebno uznemirio snimak na kojem Anđela oblači Zvezdana, budući da je gospođa kako kaže i sama gerijatrijska sestra, te da zna “šta je čeka” ukoliko ostane u vezi.

“Ovo pišem kao da sam tvoja majka. Bježi crna Anđela, zar ne vidiš na šta će ti život ličiti? Mladost da provedeš tako što ćeš da brineš o dedi? Ja sam gerijatrijska sestra, znam šta pričam. Uskoro ćeš da ga vodiš u kupatilo, da ga kupaš, i hraniš. Nađi nekog mladića sebi ravnog bar u godinama. Ovo je pretužno” napisala je uznemirena gledateljka.

Detaljnije u prilogu ispod.