RAZOTKRIVANJE U ZADRUZI 6: Nove ŠOKANTNE informacije stigle u Bijelu kuću, DA LI JE MOGUĆE?

Aleksandra Nikolić i Zvezdan Slavnić bili u vezi prije rijalitija?

O odnosu Zvezdana Slavnića i Aleksandre Nikolić već duže vrijeme se spekuliše, a dok jedni nagađaju iz kojih razloga se Ana Ćurčić priklonila starleti odmah nakon ulaska u “Zadrugu”, drugi pak, tvrde da postoji pozadina priče, koja opravdava njen postupak.

Starleta je, naime, sa žestokim momkom imala ozbiljne probleme u spoljnom svijetu.

Njih dvoje se jako dobro poznaju, a suočavanje u “Zadruzi” im nije prvo. Činjenica je da se Aleksandra trudi na sve načine da se kloni Slavnića, što smo imali prilike da vidimo kad je pokušao prisilno da je poljubi.

Ubrzo nakon toga, javno je i priznala da se plaši Zvezdana. Međutim, kako saznajemo strah od Zvedana postoji već duži interval.

– Aleksandra i Zvezdan se poznaju već duži interval. Nikolićeva voli opake momke, videli smo i sami, koliko puta je Filipu Caru prešla preko mnogih stvari, pa čak i uvreda. Ona i Slavnić su u spoljnom svetu imali odnos neko vreme, a situacija je kulminirala kada ju je pred svima u klubu udario. Ana sve to zna, zato joj je i na početku rijalitija bila podrška. Međutim, kad progovori leteće perje na sve strane – tvrdi dobro obavešteni izvor za Kurir.

Podsjetimo, Anina kuma je nedavno takođe potvrdila da se Zvezdan i Aleksanda jako dobro poznaju iz spoljnog svijeta.

– Postoji pozadina priče, ja ću sačekati da Ana prva progovori o tome, a onda ću ja iznijeti mnogo više. Ima razloga zašto je ona na njenoj strani. Očigledno se Aleks i Zvezdan poznaju još od ranije. Hajde da kažemo da mislim, ali da nisam sigurna – ispričala je Kačavenda nedavno.