“REAGOVALA POLICIJA!” Žena Zvezdana Slavnića proživljava pakao, oglasio se Moka – Krila je od mene!

Žao mi je što nije rekla…

Supruga Zvezdana Slavnića, Ana, navodno posljednjih dana prolazi kroz pravi pakao. Kako pišu mediji, Ana je dobijala jezive pretnje putem društvenih mreža, zbog čega je odlučila da se obrati policiji.

Ona se navodno jako uplašila, pa je iz tog razloga bila prinuđena da javno kaže kako ostavlja nevjenčanog muža, a sina čuvenog košarkaša Zorana Moke Slavnića.

Zvezdan Slavnić
Sve je počelo kada se Zvezdan u “Zadruzi” zbližio sa Aleksandrom Nikolić, koju je upravo zbog tog odnosa ostavio njen dečko Dejan Dragojević.

– Fanovi Aleksandre Nikolić i Dejana Dragojevića ne ostavljaju na miru Zvezdanovu ženu. Danima trpi sajber-nasilje, dobija pretnje smrću. Sve što joj pišu je jezivo, to bi rijetko ko izdržao. Prinuđena je da zaštiti porodicu. Uznemirena je i uplašena. Odmah je sve zabilježila i poslala policiji. Vjeruje da će se otkriti ko stoji iza svega toga – tvrdi izvor.

Zvezdanov otac, proslavljeni košarkaš, Zoran Moka Slavnić je potvrdio ova saznanja i otkrio još uznemirujućih detalja.

Ana Slavnić
– Ucjenili su je fanovi da će im ubiti djecu i da mora javno da kaže da se razvodi. Ona je sve prijavila nadležnim organima jer je bila u strahu. Ti fanovi, osim poklona u raznim vidovima, kao što je rekla Aleksandra u “Zadruzi”, davali su joj i novac. Na pitanje voditelja “Zadruge” koje su to količine novca koje su dobijali, Aleks je rekla nekoliko hiljada eura za neka njihova egzotična putovanja. Zaista je čudno da su Dejan i ona to prihvatili. To samo govori koliko je bolestan fanatizam – kaže sportski as i dodaje:

– Ovo što se dešava Ani nije redak slučaj. To je doživio i voditelj Milan Milošević, pa se ispostavilo da je poruke pisalo djete od 13 godina. Poznajući Zvezdanovu srčanost, mislim da ga ni tenk ne bi zaustavio da zna za ove pretnje, odmah bi napustio “Zadrugu”. Sve ovo nije prijatno za moju snajku, krivo mi je što mi nije odmah rekla da je posavjetujem šta da uradi i koliko je moguće da je opustim jer su to prazne pretnje. Mada, lako je to reći onome kome nisu prijetili – rekao je Slavnić za “Kurir”.