“SA JANJUŠEM ODMAH, ČIM UĐE U RIJALITI” Maja ne može da mu odoli: “Do njega je samo”

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Voditelj “Zadruge” Marko Đedović progovorio je o Maji Marinković, za koju tvrdi da se i te kako plaši njegovih dolazaka u rijaliti.

– Kod Maje vidim najveći strah. Dozvoljava da je Filip naziva Majakitom, a onda opšti sa njim. Kod Maje je to više nagon, nego emocija – rekao je na početku Marko.

– Ona i dalje ima najviše emocija prema Janjušu. Priča da je Filip sa njom iz kompleksa prema Janjušu. Oni živote gledaju od sezone do sezone. Kakva je to djevojka koja je dozvolila da muškarac bude sa njom iz kompleksa prema njenom bivšem? – dodaje Đedović odsečno.

Kad bi Janjuš ušao i htio da bude sa Majom, bili bi zajedno, u to nema sumnje. Do njega je, a ne do nje – istakao je on.

– Filipu se sada svidela Aleksandra, jer ne liči na onu iz prethodnih sezona. Drugačija je. Kažu da je Dragojević njoj pomogao da se promijeni isto koliko i ona njemu. Mada, neću biti skroman, Sandra Rešić, Fran i ja smo zaslužni za Dejanov oporavak, iako se to pripisuje Aleksandri. Takva fina Aleksandra se svidela Filipu. Maja mu je u određenim trenucima zanimljiva, a odnos sa Milicom ima dozu osvete prema Mensuru. Kad su se njih dvojica svađali, Filip je Mensuru zapretio da će kad tad biti s njegovom ženskom. Sad ispunjava pretnju – zaključuje Đedović.