“SAČEKALI SU ME DUGOVI…” Aleks otkrila nove

Spomenula je i njegovu majku!

Veza Filipa Cara i Aleksandre Nikolić postala je glavna tema u Bijeloj kući. Aleksandra je prokomentarisala ovaj susret sa Lepim Mićom, a on joj je dao nekoliko savjeta.

– Da se Dejan druži sa Dalilom kao što se ti sa Filipom, kako bi se osjećao? Ona bi prva došla ovdje, uradila bi sve – pitala je Mića.

– Mićo, da se ubijem sad, ne razumijem? upita Alex.

– Razumijem tvoj savjet, Mićo, ali mlađe generacije su malo devijantne. Ne izgledamo svi isto. Ona zna da nije dobro, upada u problem – rekla je Matora.

– Ne žurim, vidjet ćeš – rekao je Aleks.

– Ako joj se sviđa, neka se druži – dodao je Mikica.

– Zašto bih se družila sa tim čovjekom. Nije mi ništa loše uradio, ali mi i dalje ne treba. U druženju sa njim samo ja mogu da jebem – rekao je Aleks.

– Šta te brine, da ćeš ti biti loš, ili Dejan? – upitala je Matora.

– Pa, navikao sam da budem loš, nije mi to strano – rekao je Aleks.

– Rekao sam da mu ne okrećete leđa, ali da nemate dublji kontakt sa njim – došao je Mića.

– Znate da vezu ne možemo svesti na ‘Zdravo Filipe!’ Proći će pored mene, ja ću se osmjehnuti – rekao je Aleks.

– Ako mislite da igra igru, igrajte duplo jače. Vidite da on stalno ide kod Milice – rekao je Mica.

– Zarekao se da neće imati ništa sa njom, ali ni mene ne interesuje da oni nešto imaju. Ja sam neko ko stavlja stvari na svoje mjesto. Dobro sam započeo godinu. Ostavio sam nešto napolju, zbog sebe – rekao je Aleks.

– Sviđa mi se Dejan, kao i ti. Nikad nisam vjerovao u vašu vezu – rekao je Mića.

– Naš odnos je bio idealan – rekao je Aleks.

– Da je idealna, ne bi je bilo – rekao je Mića.

– Novac mi neće pasti s neba – rekao je Aleks.

– Kad sam bio mlad, izlazio sam sa Snežanom godinu dana, dobio sam ponudu da odem u Njemačku. Šef mi je tada ponudio nevjerovatnu ponudu. Nisam rekao Snežani da idem u Njemačku. Bliži se dan polaska, a ja sam mu rekao da ne idem. Čovjek je mislio da ga ismijavam. Rekao sam da ne idem samo zato što volim svoju djevojku. Rekao sam ti ovo jer kad voliš, teško se rastati od njega – rekao je Mića.

– Kada sam otišao odavde, imao sam novca, ali ništa značajno. Čekali su me neki dugovi koje sam morao vratiti. Dejanu i meni je bilo lijepo, ali sam kod kuće imao pritisak. Moja majka ništa ne radi, a sestra ima malu platu. Novac je bio potreban svaki dan. Osjećao sam se loše kod kuće. Kod Dejana je sve bilo super, boravila sam kod njega nekoliko puta, njegova mama mi je bila super. Mićo, kukao sam mu, a on mi je davao neke sugestije, koje nije bilo moguće riješiti. Otišao sam na intervju, a on me je podržao u nekim stvarima – rekao je Aleks.

– Da li ste rekli da ulazite jer nemate od čega da živite? – upitao je Mica.

– Da, jesam. Rekao sam da promijenim neke stvari da postanem nezavisni. Potpisao sam i ušao. Kada sam došla, bila sam sretna, osim što sam plakala jer sam se rastala od njega. Nema tu gluposti i niko ništa od mene ne traži. Je*iga – rekao je Aleks.