“SAD ĆU DA VAM POKAŽEM KO SAM!” Anđela se potpuno izgubila – priča sama sa sobom: “NISAM LUDA!”

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Anđela Đuričić danas je završila u suzama nakon što se posvađala sa Zvezdanom Slavnićem. Anđelu je iznerviralo što se Zvezdan samo njoj nije javio kada je ušao u Belu kuću i što je načula da je izjavio da je ne bi odveo u porodičan dom nakon rijalitija. Lepi Mića joj očitao lekciju, a ona je neprestano plakala.

Ubrzo se sabrala i obrisala suze sa svog lica. Sada je na društvenim mrežama osvanuo video klip na kom se vidi kako Anđela luta po imanju i priča nepovezano o sebi u trećem licu.

Foto: instagram printscreen/samo_realno6

– To će Anđela isto da sredi. Ja sam vam napravila sve. Nećete vi tako. Sve će Anđela to da obezbedi. Sad ću da vam pokažem ko sam ja. Da nije bilo mene, ne bi bilo ni vas dvoje. Da, da, da nije bilo mene, ne bi bilo ni vas dvoje. Pa ćemo da vidimo – pričala je Anđela dok je kružila po imanju, pa dodala:

Foto: instagram printscreen/samo_realno6

– Nije Anđela nimalo luda. Prvi put vi to sve znate. Da, da, ali to nekom drugome možete da pričate, meni ne. Možeš misliti, oni sve znaju. Drago mi je baš zbog njih, baš se radujem. Videćemo, nisam ja luda, baš ćemo da vidimo – pričala je Anđela sama sa sobom.