SAV BIJES ISKALIO NA LJUBAVNICU! Zvezdan okay'o razjaren bik leteo po imanju zbog Ane, ljubavnicu IZVRIJEĐAO! Ona ga preklinjala

Zvezdan Slavnić izgubio je živce posle sukoba sa bivšom partnerkom Anom Ćurčić koja ga je javno optužila da ju je tokom njihove petnaestogodišnje veze tukao i maltretirao. Zvezdanova ljubavnica Anđela pokušavala je da ga smiri, ali ga je to još više izvelo iz takta pa je čak napao i nju.

– Rekla je danas da je došla da te zgazi kao mrava, iskomentarisala je Zorici uglavnom da je dobila napad panike jer ju je naša raspravica podsetila ne nešto što ste vi nekad imali i da je to taj tvoj šablon ponašanja. Tumači se kao na dosta načina zašto mi je pružila ruku. Odmah sam videla da nije bila iskrena, a ona je rekla jer sam odlučna da bih prijavila čak i svog oca policiji i da uči ćerku da ima taj stav koji ja imam. Mislim da mi je pružila da bi dokazala da bih te ja poslala u ćeliju. Ja sam rekla ne tebe nego i tatu rođenog, mene Lavatory nije stvorio da me neko tuče – rekla je Anđala.

– Ostaje mi da mislim da je njoj onaj njen terapeut rekao da dođe ovde da se izleči od mene. Je l’ razumeš da ja imam ime i prezime. Naravno da sve što ti pričaš jeste lepo, ali nema težinu. To sve ostalo da se desi, da Mikica ili neko treći prevari ništa ne bi bilo, ne bi ovako reagovali. Ona je prevarena i priča budalaštine, sama sebi skače u stomak. Činjenica je da bi ona mene ćući prihavtila – rekao je Zvezdan.

– Ona je povređena i oko nje je sve bitno. S**e mi se, ja sam takva i želim da kažem šta mislim – rekla je Anđela.

– Je l’ si svesna da ne znaš šta pričaš? Iznesi svoje mišljenje, ali to je nebitno. To nema težinu jer svi znamo da nije normalno. Nemoj da mi se dereš, lepo ti pričam. Glupa si kao okay**ac. Stani, smiri se, uzmi vazduh i poslušaj drugu stranu – rekao je Zvezdan.

– Nisi ni ti – rekla je Anđela.

– Za tebe sam genije. M*š napolje, m*š. Ovo ti je poslednja opaska – vikao je Zvezdan

– Anđela Đuričić prišla je da se pomiri sa Zvezadnom Slavnićem, međutim on nije popuštao.

– Skloni se od mene ako je to moj život – rekao je Zvezdan.

– Mozak mi je isario, nije u vinklu. Tebi je svaki dan loše – rekla je Anđela.

– Nije mi dobro jer mi se sve ovo dešava. Nenormalno je da mi obećaš, a da za dva minuta uradiš to. Meni je to bolesno, nije normalno – rekao je Zvezdan.

– Ona je svaki dan uz nas – rekla je Anđela.

– Niko nije vredan toga da ti prekršiš šta si mi obećala – rekao je Zvezdan.

– Obećala sam ti da neću. Zaboravi tu glupost – rekla je Anđela.