“SEBI SAM MANJE VAŽNA DA BIH ZAŠTITILA NJEGA!” Ana u suzama zbog Zvezdana, pa priznala “Ovo je prava Ana”

Ana Ćurčić je u Šiša baru pred Izbacivanje porazgovarala o svom odnosu sa Zvezdanom Slavnićem, pa se na ivici suza podsetila na ljubavnu vezu sa njim tokom godina.

– On zna kako sam bila u vezi sa njim, kako me je štitio, mazio, čuvao i pazio. Mislim da mu je to veliki kompleks što se tiče njega, naš odnos nije bio takav, a ja sam puno puta pominjala kako je taj neko umeo mene da čuva i štiti – odgovorila je Ana.

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Ja sam rastrzana da pomognem sebi i da pomognem njemu, a opet sebe stavljam u položaj da sam sebi manje važna kako bih zaštitila njega. Naši razgovori i jesu ovakvi, kad kažem šta mislim, to je moralo da se izmanipuliše da dođe do onoga što on misli i želi. To je gubitak mog identiteta i intigriteta, on misli da to i dalje može. Ja kad pričam sa tobom mogu da kažem: “Marko, povredio si me i to jako boli”, ja imam stav, a kad kažem njemu to je kontra efekat. Ja sam onda mangup i što sam ušla… Prava Ana je ovo kako ti i ja sad pričamo, moj stav i sve moje. Druga Ana koju gledate je ana sa Zvezdanom – nastavila je Ćurčićeva.

– Sinoć si delovala kao Ana odavde – dodao je Marko Đedović.

– Bila sam, on je to prepoznao i nije dozvolio da se ta Ana probudi, koja je gašena mnogo puta – dodala je ona.