SJEĆATE LI SE MLADOG PARTIZANA ‘BOŠKA BUHE’: 42 godine kasnije ga nikad ne biste prepoznali, EVO KAKO IZGLEDA! (FOTO)

Prošlo je 42 godina od snimanja kultnog filma..

Kada je Branko Bauer 1978. snimio film “Boško Buha”, cijeli svijet je čuo za Ivana Kojundžića, dječaka iz sela Koška koji je glumio legendarnog partizanskog bombaša, a mi vam predstavljamo kako on izgleda danas, 42 godina kasnije.

Za razliku od svojih kolega iz filma, Dragana Bjelogrlića i Nenada Nenadovića, Kojundžić nije nastavio da se bavi glumom.

Ivan radi kao spiker na hrvatskom radiju i ponekad se samo pojavi u medijima kada se neko sjeti da je on bio čuveni Boško Buha.

(Foto: Printscreen)

BONUS

Skupa smo od prvog srednjeg tj. Sada već 9 godina. Prvi mi je dečko ali i prvi u svemu, a uvjerena sam zadnji. Nisam upoznala osobu koja bi mi bila po ičemu kompatibilnija od njega, savršeno si pašemo u svemu i obožavamo se. Štos je u tome što sam ja po izgledu dosta viši rang od njega i gdje god da dodem imam svu pažnju i dominiram. Nisam cura koja se muva, nikad to nisam radila ali dode mi ponekad žao šta nikad to neću iskusit. Pogotovo kad mi uleti netko skroz izgledno po ukusu. Osjećam se loše i ko šljam ubrzo nakon takvih misli.

U srednjoj školi sam pravila jako mnogo s*anja, a profesori su me obožavali, iz nekog razloga. Nije mi bilo jasno. Nisam bila neki đak (4. 00 prosek uglavnom), bežala, donosila rakiju u školu, pušila travu na odmoru, spavala na času, ništa za pohvalu. Evo sad kako već godinu dana studiram slikarstvo, imala sam jednu izložbu u rodnom gradu, profesore nisam ni pozvala, njih 9 je došlo. I tu prišli da me hvale, kao, ostala sam im u lepom sećanju… Ljudi, je l’ vi mene za*ebavate? Drago mi je ali mi nije jasno.

Nedavno sam slučajno čula kako me dugogodišnje prijateljice ismijavaju u društvu zbog toga što sam još uvijek djevica sa 23 godine. Ne samo među sobom, već i pred nekim momcima koje smo upoznale na ljetovanju. Jednom od momaka su kroz smijeh rekle da treba on da me “sredi”. Osjećam se poniženo, izdano, odvratno i nesigurno.