“SLOBODA!” Bilal se NE VRAĆA U ZADRUGU?! Šok potez PROTIV PRODUKCIJE – ovo nije trebao da uradi?! Obratio se i MAJI?!

Izgleda da i nije tako loše kako se predstavlja?!

Bilal Brajlović, još uvijek aktuelni učesnik “Zadruge 6” (barem bi tako trebalo biti), nedavno je zbog zdravstvenog stanja morao da privremeno napusti Bijelu kuću. Tada je morao da se odvoji od svoje velike ljubavi Maje Marinković, koja je sve vrijeme govorila kako će ga čekati, vjerujući u njih i njihov odnos.

Bilal Brajlović

Međutim, sudeći po trenutnim dešavanjima na imanju u Šimanovcima, ali i Brajlovićevim objavama na društvenim mrežama, potpuno je sve suprotno od prvobitno očekivanog i planiranog.

Bilal Brajlović

Otkako je Maja Marinković sve bliža i bliža sa nekadašnjim dečkom Filipom Carem, Bilal je sve odlučniji u namjeri da pokaže kako ga to ne dotiče, te da uživa u kako je on napisao “slobodi”, što se može povezati sa činjenicom da se nalazi van Zadruge, ali i sa tim da više nije sa Marinkovićevom.

Nova objava na njegovom zvaničnom Instagram nalogu, upravo ide u prilog onome što većina gledalaca rijalitija i komentariše, da je došao kraj njihovom odnosu.

– Sloboda – glasio je spomenuti opis fotografije koju je Bilal podjelio na stori, dok su se svi zapitali, da li Brajlović krši stroga pravila produkcije, obzirom da se još uvijek vodi kao učesnik Zadruge, a svuda se kreće.

Također, već uveliko se spekuliše kada će i da li će se uopšte vraćati u “Zadrugu 6”. Ostaje nam da ispratimo kako će se ova saga nadalje odvijati i koje će to nove informacije ugledati svjetlost dana.