SLUČAJNO SAM SLIKU TEK ROĐENE BEBE POSALA NA POGREŠAN BROJ: Tražila mi je da joj pošaljem broj sobe, KAD MI JE NAPISALA ZAŠTO NISAM MOGLA SEBI DOĆI!

LUČAJNO SAM SLIKU TEK ROĐENE BEBE POSALA NA POGREŠAN BROJ: Tražila mi je da joj pošaljem broj sobe, KAD MI JE NAPISALA ZAŠTO NISAM MOGLA SEBI DOĆI!

SLUČAJNO SAM SLIKU TEK ROĐENE BEBE POSALA NA POGREŠAN BROJ

Tražila mi je da joj pošaljem broj sobe, KAD MI JE NAPISALA ZAŠTO NISAM MOGLA SEBI DOĆI!

BONUS

Imao sam jednog druga znamo se od moje 1 godine živote on je stariji od mene 10 godina. Njegova mama ga je dovodila da se igramo i uvek me je učio nekim novim stvarima, kada sam krenuo u školu uvek me je čekao ispred školskih vrata da se zajedno vratimo kući. On mi je otkrio puno stvari poput:telefona, kompjutera..

Bili smo zajedno u tučama i branili jedno drugog. On je meni postao kum ali je dobio poziv za vojsku da idu na Kosovo da brane sela, nakon tog poziva smo se samo jednom čuli zauvek ću pamtiti njegove reči (Kume, nemoj da brineš za mene ako se bilo šta meni desi zapamti ja ću biti uvek tu uz tebe)

Posle 2 meseca nama dolazi komšija da saopšti saučešće, mi smo se zgranuli kada smo čuli šta nam je komšija rekao, našli su gomila mrtvih terorista i u sredini mrtvog kuma a u ruci mu je bila njegova i moja slika kada smo bili mali. Kasnije su mi dali tu sliku i uvek kada je pogledam osećam se kao da nisam sam kao da je neko tu pored mene. Priču je pričao moj deda.

————————-

Nakon što me je istukao brat ispala mi je jedinica, užasno sam izgledala. Brata sam izbacila iz stana i spava kod druga. Stalno mi šalje neke poruke npr. Izvini, žao mi je… “Dogovorili” smo se da mi plati zub i da se vrati u stan. Juče mi je doktor sredio zub. ALI, pre nego da on dođe, izmenila sam bravu. Ako je mogao da mi izbije zub, može i da plati novi… i ne treba da se vrati ponovo pa da mi izbije dva zuba…