‘SMJERNA I POŠTENA, MALO SUTRA!'Zvezdanova žena javno urnisala ljubavnicu-Muž mi se pali na mlađe, MOŽE KĆERKA DA MU BUDE

Ana, žena Zvezdana Slavnića, kasno sinoć uživo je odgovarala na pitanja pratilaca svog supruga na Instagramu i tom prilikom oplela po njemu, ali i Anđeli Đuričić, od koje se u “Zadruzi” ne razdvaja.

Anđela i Zvezdan su već dugo nerazdvojni, a “sudbinske lisice” su ih dodatno zbližile. Iako su pričali u šiframa, Zvezdan je juče Matoroj u razgovoru priznao emocije prema Đuričićevoj i tom prilikom istakao da se “posle 100 godina osjeća živim”, a o aktuelnim zbivanjima izjasnila se sada i Slavnićeva izabranica.

Bila sam i ja u mnogim iskušenjima dok je on unutra, šta vi mislite o tome? Kodekse znamo, ne može neko da vam kaže:”Ja ću se družiti sa njom, ali kada Ana bude došla za Novu godinu, ja ću da pitam Anu, pa ako mi bude rekla, ja ću da se sklonim”. A ti Anu ne poznaješ 15 godina, pa ne znaš šta joj smeta?! Inače, ta ista djevojčica je godinu dana starija od moje kćerke, ali okej. Pali se na mlađe, šta da vam kažem – pričala je Ana, a potom nastavila:


Ne može niko da forsira druženje kad su non-stop zajedno. Dečko se smorio, djevojka nije htjela da igra sa njim. Da se razumijemo, on ima 23-24 godine, po ličnoj karti 46, tako da su se dobro našli.
Ana je također ostala pri svom mišljenju da Matora nije prijatelj Zvezdanu, jer ga podržava u ovakvim stvarima.

Podržava ga Matora. Podržavaju ga oni za koje misli da su mu pravi prijatelji, a mi ovdje napolju koji smo pravi prijatelji, mi smo izdani… Ali okej. Dečko je malo nesvjestan kamera, pa misli da ono što je pričao Matoroj, da se ne čuje.

Na pitanje šta misli o Anđeli, a šta o Aleksandri Nikolić, Ana je bez dlake na jeziku u obraćanju na Instagramu rekla:

O Anđeli mislim da se folira, smjerna i poštena malo sutra. Aleks mislim da je iskrenija duša sto puta nego Anđela, na stranu sve što radi, ko je i šta je. Ne ulazim u njen život, ali mislim da nije do te mjere pokvarena.