SMRT ZAVILA ELITU U CRNO! Učesniku preminuo otac, pa se prisjetio prošlosti: Ove riječi RAZARAJU DUŠU, oči pune suza…

SMRT ZAVILA ELITU U CRNO! Učesniku preminuo otac, pa se prisjetio prošlosti: Ove riječi RAZARAJU DUŠU, oči pune suza…

Priznao je da nije mogao da prihvati informaciju da je izgubio roditelja…

Učesnik “Elite” Darjan Radomirović prisjetio se svog pokojnog oca koji je nedavno preminuo.

On je danas razgovarao sa “elitarima”, te otkrio u kakvom mu je sjećanju ostao i za kakvog čovjeka je važio. Njegovi cimeri su ga sve vrijeme pažljivo slušali i pružali utjehu.

– Svi su ga voljeli. Imao je sestre i braću. Nije bio mrgud, nego je sve radio lagano – rekao je Darjan.

Podsjetimo, vodtelj Darko Tanasijević je nedavno u toku emisije “Pitanja novinara” izjavio saučešče “elitaru” kojem je otac preminuo.

On je sa suzama u očima priznao je da nije mogao da prihvati informaciju da je izgubio roditelja.

– Darijane, čuo sam loše i tužne vijesti, meni je zaista zao svega, želim iz sveg srca da ti izjavim saučešće – rekao je Darko.

– Izvini, maloprije nisam mogao da primim saučešće, nisam vjerovao. Nisam primio informaciju do trenutka dok je nisam izgovorio – rekao je Darjan drhtavim glasom.

Darjan je nedavno otkrio je da je dobio rezultate DNK testa koji su išli u njegovu korist, potvrđujući da je on biološki otac male Nere.

– Čekao sam taj dan u neizvjesnosti, danas sam bio u sudu. Dobio sam informacije, vidio sam pri završetku 99.999 posto, sretan sam što sam postao otac i eto što se ta moja ljetnja avantura završila lijepim ishodom. Mala se zove Nera, vidio sam ja na institutu, zaljubio sam se u nju čim sam je vidio – rekao je Darjan.

Detaljnije pogledajte u nastavku: