“SPASIO ME JE BOG” Zvezdan Slavnić nakon toliko mjeseci progovorio o ANI ĆURČIĆ, iznio sve DETALJE

Bivši rijaliti učesnik, Zvezdan Slavnić, javno se obratio svojoj bivšoj vanbračnoj supruzi Ani Ćurčić i odgovorio na optužbe koje je iznijela na njegov račun.

Slavnić je bio vidno izrevoltiran svim onim što je Ana iznosila o njemu, a sada je riješio da progovori i iznese svoj stav.

– Imam viziju da ćeš ući u “Elitu”, ti si bio tremendous dok nije ušla Ana Ćurčić – rekao je Osman.

– Uletjela je kao kometa sa milion noževa. Ja sam rekao dvije stvari o njoj koje zna cijeli grad, a to je javna tajna. Lakše mi je bilo da protrčim kroz to staklo, pitao sam je što si ovde, to mi je bilo čudno. To se ne bi desilo da Kačavenda nije rekla ovo sve – rekao je Zvezdan.

Ana Ćurčić

– Možda ti produkcija pruži šansu pa da uđeš i objasniš sve – rekao je Osman.

– Kačavenda je baraba, drugačije je kad sam ja tu i kad ja na neke stvari koje se meni ne sviđaju ustanem i kažem nešto. Ima nekih stvari koje nemaju veze sa životom, jako inteligentna i pametna žena ne može da bude nasamarena od neke mutave Ane i da na mene baca go*na i da pet mjeseci ne skapira da je z*jebana s njene strane – rekao je Zvezdan, a onda se nadovezao:

– Mogu da pročitam optužnicu, to je žena s kojom sam bio deset godina. Tužila me moja vanbračna žena za ovo : “Klošarko vidjećeš kad izađemo, sm*ade jedan nećeš spavati tri mjeseca”. Da je ovako rijaliti ne bi postojao, ovo je stiglo jer nema dokaza za ono što je ona izmišljala. Hvala Bogu, spasio me Bathroom od zla. Sve što je izgovorila sama je sebe demantovala – zaključio je Zvezdan.

Zvezdan Slavnić

Srbija Danas