“SPLETKARIŠ, ne znaš ko sam ja!” Zadrugar udario na Macanovića – NASTAO HAOS u “Zadruzi”

U Bijeloj kući je u toku raspodjela budžeta ovosedmičnog vođe, Ivana Dragića.
Prilikom raspodjele, zadrugar je ušao u sukob sa Zoricom Marković i Nenadom Macanovićem Bebicom.

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Iskreno, kada sam ušao, bilo mi je zadovoljstvo što sam te upoznao. Ja i dalje poštujem tvoje godine i karijeru, nijednom te nisam uvredio, nije mi se svidelo to koje si osobe poslala u prodavnicu. Čini mi se da smo imali samo jednu svađu, nije da komuniciramo, niti ćemo. Ja mislim da spletkariš s vremena na vreme, ali kad si stala u odbranu Aleksandre Nikolić, mislim da si bila svesna njenih fanova, isto tako si stala uz Anu, znamo da je ceo Balkan podržava, realno. Kao da se saosećaš sa njom, savetuješ je, kao da je novorođenče, svima nam je žao, ali ta tolika briga. Uglavnom, ja ću te i dalje poštovati, od mene mali budžet – rekao je Ivan i dao je Zorici Marković mali budžet.

– Ja nit imam fanove i publiku, pa su mi trebali ovi ljudi ovde. Ja ću nastaviti da jurim kadar… Drago mi je da si popularan, za mene niko nije čuo. Ti imaš i znanje i zvanje i status, zgodan si do bola, alal ti ku**c – rekla je Zorica.

– Žao mi je što Marija podržava Bebicu, vidiš da su srećni Miljana i Zola, moraš da shvatiš da nikada neće biti tvoja. Ja ti ne bih dao mačku, a ne devojku – rekao je Ivan, te je dao Bebici mali budžet.

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Videćemo se sigurno napolju. Sve bi bilo to zanimljvo da priča Matora ili neko tako ko me poznaje… Ne možeš ti da pričaš o meni, jer me ne poznaješ. Ti prvi ideš i grabiš se, ne čestitaš rođendan, pakuješ ambalaže. Otimaš piva, izbacuješ ovu devojku napolje. Ti si prvi koji je krmeljiv, prljav i ostalo. Uživeo si se ovde, imaš pravo, ali ima neko pravo i da te spusti na zemlju – rekao je Macanović.

– Ti ne znaš ko sam ja – rekao je Dragić.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.