Srpkinja nema na listi najljepših: Najneprivlačnije su Njemice, a najatraktivnije…

Ako pitate muškarce, mnogi od njih će vam reći da su Ruskinje najljepše žene na svijetu, ali situacija na “zvaničnoj” listi je malo drugačija.

Naime, sajt beautifulpeople.com iz Los Anđelesa, koja odobrava pristup samo atraktivnim ljudima, tvrdi da su Irci najmanje privlačni muškarci, dok među damama na listi najneprivlačnijih vladaju Njemice.

Unsplash

Ova lista sastavljena je na osnovu toga kolikom procentu pripadnika jedne nacije je dozvoljen pristup aplikaciji beautifulpeople.com, a u skladu sa tim, najljepšim su proglašene Norvežanke, a među muškarcima – Šveđani.

Iza Norvežanki, odmah su se našle Šveđanke, Islanđanke, Brazilke, Argentinke, Irkinje, Francuskinje, Amerikanke, Kanađanke i Italijanke.

Ruskinje su tek na 11. mjestu, a kada je riječ o najmanje privlačnim damama, to su Njemice, Turkinje, Kineskinje, Korejke i Indijke.

Srpkinja nema na ovoj listi najljepših, ali ni najružnijih. Kada je riječ o muškarcima, poslije Šveđana, na listi najljepših su Brazilci, Danci, Italijani, Portugalci, Argentinci, Norvežani, Španci, Amerikanci i Kanađani.

Unsplash

Najmanje privlačni su Irci, a za njima slede Poljaci, Rusi, Britanci i Indijci.