STIŽE NAM 11.11: Evo koja 3 ZNAKA će u SUBOTU imati najviše sreće, portal blagostanja se otvara i sve želje će im se ispuniti

STIŽE NAM 11.11: Evo koja 3 ZNAKA će u SUBOTU imati najviše sreće, portal blagostanja se otvara i sve želje će im se ispuniti

Astrolozi otkrivaju koja 3 znaka će 11. novembra imati najviše sreće. Prave najvažniji preokret u životu i odbacuju toksične ljude.

Energija određenih znakova zodijaka će biti u punom sjaju. Sa Plutonom u Jarcu koji vodi napad, vrijeme je da odbacimo toksična uvjerenja i povratimo svoju moć i autoritet. Ovan, Lav i Jarac, iskusiće u subotu takvu energiju. Ostali horoskopski znaci također mogu mnogo dobiti usklađivanjem sa ovom silom.

1. Ovan

Ovnovi imaju više opcija nego što misle.Ne odbacujte nešto odmah u startu, umjesto toga, istražite opcije i ideje prije nego što zaključite da li su za vas ili ne. Današnja energija donijeće vam više mogućnosti. Ipak, vaša česta i brza promjena mišljenja može da vas navede na pogrešan put. Sa sjevernim čvorom u Ovnu kao primarnim dobročiniteljem, potrebno je da izađete iz svoje zone komfora i da naučite nešto novo. Kvadrat sjevernog čvora Pluton je također tu da vas nauči koliko su angažovanje i trud neophodni za uspjeh. Ako je moguće, zabilježite sve intuitivne ideje i inspiracije koje vam u ovom trenutku padaju na pamet, biće vam od koristi kasnije.

2. Lav

Nemojte biti iznenađeni kada vam današnji blagoslovi stignu sa snažnim natprirodnim elementom koji je vezan za škorpije jer je još uvijek njihov mjesec. Bilo da se radi o svijesti da bi trebalo da preskočite svoju uobičajenu prodavnicu i da kupujete negdje drugdje tokom dana, obratite pažnju na predosjećanja i pratite ih do kraja. Venera u Vagi u konjukciji Mesec u Djevici je vaš glavni astrološki uticaj danas. Ovde je da vam pomogne da raširite krila i da istovremeno budete oprezni.

3. Jarac

Mjesec u Djevici je vaš astrološki drug. Ovdje je da vam učini život lakim i bez napora, posebno u vašem poslovnom životu ili obavezama u domaćinstvu. Ali ne dozvolite da se ljudi ponašaju bezobrazno prema vama. Probudite se ranije nego obično i iskoristite to vrijeme za hobi ili duhovni razvoj koji vam je neophodan jer vam donosi mir. Ne dozvolite nikome da stane između vas i vašeg unutrašnjeg djeteta. Budite kreativni, stvarajte.